13 вересня 2020

Шахтарський протест. Підземні акції та мітинги біля адмінбудівлі КЗРК - хронологія протестного тижня в Кривому Розі

Протестний тиждень у Кривому Розі. Підземні акції на всіх шахтах КЗРК. Щоденні мітинги біля адміністрації Кривбасзалізрудкому. Вимога до менеджменту - гідна зарплата і безпечна праця. Хронологію протесту простежив Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вогняна стихія на полігоні. Цілодобова робота рятувальників та попередні висновки експертів

Масштабна пожежа спалахнула в четвер проти ночі на міському сміттєвому полігоні. Рятувальники гасили полум'я до ранку. Та на цьому ліквідація наслідків надзвичайної ситуації не завершилась. Роботи ускладнювали особливості об'єкту - вогонь приборкували не тільки на поверхні, а й на десятки метрів углиб. На місці події працювали наші журналісти. Про неспокійну ніч і версії причин займання - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місцеві вибори-2020. Кого і як обиратиме у жовтні криворізька громада

На вулицях щодалі більшає партійної символіки й агітаційних наметів. В Україні вже тиждень як офіційно стартувала передвиборча кампанія. Ці вибори проходитимуть за новими правилами. За кілька місяців до дня голосування оновили виборче законодавство, тож змінилося практично все. Кандидати мають заручитися підтримкою якоїсь партії, а голосувати доведеться одразу за п’ятьма бюлетенями. З якими ще нововведеннями доведеться зіткнутися виборцям в останню неділю жовтня - дізнавалась Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Громадський бюджет-2021: 120 заявок активних криворіжців розглядає експертна рада конкурсу "Громадський бюджет-2021"

Від людей – і для людей. Подача пропозицій на участь у шостому конкурсі «Громадський бюджет-2021» - на фініші. Перший етап – позаду. Нині – 120 креативних проєктів на розгляді експертних груп. Ідеї криворіжців різноманітні і стосуються благоустрою, енергозбереження, підтримки освітніх ініціатив, проведення культурних заходів, фестивалів, спортивних змагань та конкурсів. Детальніше – Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новий сезон на телеканалі "Рудана". Таємниці особистості - осіння концепція телеканалу

У новий сезон - з новими можливостями. В ефірі "Рудани" - як ключові проєкти, перевірені часом та прихильністю глядачів, так і нові програми. Осіння концепція нашого телеканалу – таємниці особистості. Що дивитися у новому сезоні – порадить Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З підтвердженим коронавірусом. У Кривому Розі помер чоловік віком за 60

У Кривому Розі в інфекційній лікарні помер ще один пацієнт із діагнозом коронавірус. Чоловік віком за 60 років мав хронічну серцево-судинну патологію. Від початку пандемії, це вже 28-а смерть від ускладнень, викликаних Covid-19.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Одинадцята доба страйку: криворізькі шахтарі не погодились на умови керівництва КЗРК. Відео

Одинадцяту добу у Кривому Розі тривають підземна й наземна протестні акції шахтарів Криворізького залізорудного комбінату. Вони вимагають підвищення заробітної плати, покращення умов праці, перегляду 1-го і 2-го списків шкідливого стажу та виправлення порушень, допущених при атестації.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Тестування на коронавірус: різновиди, вартість, терміни

В Україні внесли зміни в алгоритм тестування на Covid-19. Наразі проводять три типи обстежень, - розтлумачує МОЗ. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Не проскочив. 22-річний криворіжець намагався вкрасти в магазині черевики

Учора в супермаркеті у Саксаганському районі криворіжець намагався пронести через касу взуття, не розрахувавшись. Касири помітили злодюжку і викликали поліцію, - повідомляє поліція охорони. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Сьогодні у Кривому Розі сонячно. +10 +28 градусів

За прогнозами синоптиків, неділя у Кривому Розі буде безхмарною і теплою. +10 +28 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА