14 вересня 2020

Епідемії в світовому кіно КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Випуск № 75 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 14.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Протест гірників: на мітингу біля будівлі КЗРК учасники прийняли звернення до керівництва держави

Протест працівників КЗРК триває вже 12-ту добу. Гірники не погодились на незначне підвищення зарплати і прагнуть виконання своїх вимог у повному обсязі. Сьогодні мали б відбутись переговори протестувальників з керівництвом підприємства. За розвитком подій стежив Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Необхідні перемовини: позиція керівника Незалежної профспілки гірників України

Діалог - ключове слово, яке звучить сьогодні в коментарях до криворізького протесту. До діалогу закликала міська рада, що з ініціативи мера Юрія Вілкула прийняла звернення до керівництва держави. До відкритого діалогу президента з шахтарями закликав у відкритому зверненні до гаранта Конституції член виконкому міськради Костянтин Павлов. На зв'язку з протестувальниками - і голова Конфедерації Вільних профспілок України та Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець. Сьогодні в ексклюзивному інтерв'ю нашому телеканалу він виклав своє бачення останніх подій довкола протесту.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тепер - і в Довгинцівському районі: запрацював новий пункт видачі карток криворіжця

Картка криворіжця. Новий сервіс, ініційований мером міста для всіх городян, стає все популярнішим. А водночас - і більш доступним. Сьогодні запрацював новий пункт оформлення і видачі карток - у Довгинцівському районі. Відтепер у районному управлінні соцзахисту картку криворіжця може отримати кожен бажаючий. Швидко та зручно, - кажуть перші відвідувачі. Деталі - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За світлу пам'ять про найрідніших: криворіжці взяли участь у першому Соборі родин полеглих захисників України

Цими вихідними у Києві відбувся перший Всеукраїнський Собор родин полеглих захисників України. Близько трьохсот родичів загиблих воїнів зібрались у столиці, щоб утворити нове громадське об'єднання. Про результати зібрання - дивіться в сюжеті. Як приймались рішення, як відбувалось голосування, з якими проблемами були вимушені боротися гості столиці - все про Перший Установчий Всеукраїнський Собор Родин Полеглих Захисників дивіться цієї неділі у програмі "Постфактум".    

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Загинув велосипедист: недільна ДТП у Довгинцівському районі

Порушення швидкісного режиму та недотримання дистанції - такі найчастіші причини ДТП називають в управлінні патрульної поліції. За інформацією пресслужби відомства, за останній тиждень на дорогах Кривого Рогу сталось 36 аварій. Чотирнадцять криворіжців отримали травми, троє – загинули. У неділю дорожньо-транспортна пригода в Довгинцівському районі забрала життя шістдесятиоднорічного чоловіка. Він їхав дорогою на велосипеді і втрапив під колеса "Шкоди".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Алкоголь і тютюн - не для неповнолітніх: у місті продовжуються рейди торговельними закладами

Алкоголь і тютюн - не для дітей. У місті продовжуються рейди для запобігання продажу заборонених товарів неповнолітнім. Цього разу перевіряли заклади, де раніше вже фіксувалися порушення. З Довгинцівського та Металургійного районів - репортаж Юлії Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Продовжиться і в наступному році: завершити будівництво колектора на Сонячному планують у 2021-му

У місті триває будівництво нового самопливного каналізаційного колектора від житломасиву Сонячний довжиною понад сімсот метрів. Нині діючий будувався понад тридцять років тому на бетонній основі. Нині він має загрозливий для довкілля рівень зношеності.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Риба гине: на другому ставку в Металургійному районі продовжується мор риби

Мор риби на другому ставку не вщухає. Нагадаємо, тиждень тому після вихідних екологи зафіксували значну кількість мертвої риби біля берегів одного із ставків у Металургійному районі. Така ж картина повторилася днями. В можливих причинах вже систематичної напасті на живність у другому ставку - намагалися розібратись наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пошукова експедиція під Недайводою: волонтери виявили останки 15-ти бійців

На полях біля Недайводи продовжується пошукова експедиція. Волонтери шукають останки бійців Другої світової війни. Півтора місяці роботи під відкритим сонцем не були безрезультатними. За цей час знайшли 15 бійців 213-ої стрілецької дивізії. Восени 43-го вона вела бої за Кривий Ріг. Подробиці далі в сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нове життя - ставку: громада Надії взялася за відновлення ставка у селі

Мешканці села Надія Вільнянської селищної ради відновлюють свій ставок. Він перестав бути місцем для відпочинку років п'ятнадцять тому. Заріс очеретом та замулився. З ініціативою відновити став виступила молодь села. Що з того вийшло - бачив Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки