15 вересня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 15.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 15.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Шахтарі протестують: криворізькі гірники розпочали безстрокову акцію у столиці

Сьогодні криворізькі гірники розпочали протест під будівлею Верховної Ради. Більше двох десятків працівників КЗРК вирушили до столиці, аби достукатись до керівництва держави. Учасники протесту долучились до групи підприємців, які мітингують під Радою. З другої спроби таки отримали можливість вийти на трибуну, аби розповісти, що відбувається у Кривому Розі. Утім привернути увагу парламенту і національних телеканалів не вдалося, кажуть учасники акції. Протестувальники налаштовані рішуче і без результату залишати столицю не збираються.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хроніки протесту: шахтарі Кривбасзалізрудкому - 13-ий день під землею

Про проблеми гірників місто тиждень тому поінформувало вищі органи влади. З ініціативи мера депутати міськради прийняли звернення до Кабміну і парламенту. Відкрите відеозвернення направив Президенту член міськвиконкому Костянтин Павлов. Тим часом минає вже тринадцятий день від початку акції шахтарів Кривбасзалізрудкому. Зараз під землею знаходяться 190 гірників. У них та їхніх колег багато запитань до менеджменту комбінату. Шахтарі вимагають підвищити заробітну плату, модернізувати виробництво та відновити пільгові списки. Ігор Кононенко спілкувався з учасниками акції протесту сьогодні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смертельний випадок ботулізму у Кривому Розі

Учора в Кривому Розі був зафіксований випадок смерті від ботулізму. 59-тирічну жінку швидка доправила до першої міської лікарні. Попри реанімаційні заходи, врятувати пацієнтку не вдалося. Найімовірніше, жінка заразилась небезпечною інфекцією внаслідок вживання риби.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: один летальний випадок, 23 криворіжця одужали

Ще один летальний випадок у місті. Помер пацієнт віком за 70 років з підтвердженим діагнозом коронавірусна інфекція та легеневою і серцево-судинною патологією. З початку пандемії це 29-ий летальний випадок. Як повідомляє оперативний штаб, за минулу добу COVID підтвердили ще у шістьох людей. Вони всі вже лікуються у стаціонарі. 23 пацієнта одужали. Загалом 500 мешканців міста побороли хворобу. 178 криворіжців - нині з підтвердженим діагнозом коронавірусна інфекція. 110 з них лікуються вдома.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На Трампарку легковик не розминувся з вантажівкою

Сьогодні поблизу Трампарку сталася ДТП. На перехресті легковик не розминувся із вантажівкою. В результаті пригоди постраждала дитина. Подробиці - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мер міста підписав меморандум про співпрацю з Агенцією з питань підтримки державно-приватного партнерства

У Кривому Розі в партнерстві з Агенцією з питань підтримки державно-приватного партнерства відкриють Центр креативної економіки. Сьогодні на онлайн зустрічі з представниками агенції мер міста підписав меморандум про подальшу співпрацю з Агенцією.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Втрата: пішов з життя професіонал і життєлюб Борис Косигін

Сьогодні вночі перестало битись серце заслуженого журналіста України, знаного майстра фоторепортажу Бориса Косигіна. Він пішов з життя на 86-му році. Майже чотири десятиліття працював фотокором газети «Червоний гірник». Роботи майстра здобували нагороди всесоюзного та міжнародного рівнів. Талановитий, неупереджений професіонал, людина з тонким гумором та надзвичайною мудрістю, - таким залишився у пам'яті колег Борис Косигін.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Трагічна розв'язка: конфлікт на вулиці Героїв АТО закінчився смертю чоловіка

Сьогодні вночі на вулиці Героїв АТО в Довгинцівському районі між чоловіками стався конфлікт. Результат розбірки - ножові поранення і смерть одного з учасників конфлікту.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перші погони: першокурсники ДЮІ приступили до навчання

Перші погони для ста двадцяти п'яти курсантів. Сьогодні в Донецькому юридичному інституті офіційно розпочалося навчання для першокурсників. З яким настроєм вони стали до строю - дізнаємося з сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Храм Антонія і Феодосія Києво-Печерских відзначає перший п'ятирічний ювілей

Сьогодні православний світ вшановує пам'ять Антонія і Феодосія Києво-Печерських. Їх вважають засновниками і покровителями чернецтва. На часть цих святих на житломасиві Південного комбінату збудували храм. Там сьогодні відбулась урочиста служба.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мрія Владислава: Юнак, що впав з 9-го поверху і вижив, потребує допомоги небайдужих

Владиславу Федорову потрібна допомога небайдужих. Як ми розповідали, в травні з хлопцем стався нещасний випадок - він впав з горішнього поверху 9-типоверхівки. На щастя, вижив. Владислав довго лікувався в обласній лікарні. Зараз він на амбулаторному лікуванні. Та ходити самостійно не може. З рідними хлопця сьогодні поспілкувалися наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Самогубство у гаражі

Минулої ночі в одному з гаражів на території Металургійного району виявили тіло 30-річного чоловіка із зашморгом на шиї. Поліція вже повідомила: він сам укоротив собі віку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки