16 вересня 2020

Перший Собор КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Простір навколо нас КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Фламінго КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Мода з комода"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 16.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
На засідання міськвиконкому розподілили додаткові кошти міського бюджету

Охорона здоров'я, житлово-комунальне господарство, енергоефективні проєкти, соціальний захист - на такі галузі розподілять додаткові кошти міського бюджету. Вони є результатом економії бюджетних коштів. Що саме фінансуватиме мерія понад річні плани - про це у сюжеті із засідання міськвиконкому.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Протест триває: адміністрація КЗРК заявляє: дії протестувальників - не страйк, а порушення трудового розпорядку

На шахтах КЗРК триває акція протесту. Сьогодні адміністрація "Кривбасзалізрукому" виклала своє бачення ситуації в офіційному релізі. Зазначається, що акція гірників не визнається офіційним страйком, а адміністрація задля пошуку компромісу прийняла рішення про підвищення тарифних ставок та посадових окладів з першого вересня на 10-25 відсотків. Менеджмент наголошує: через зупинку виробництва виникла загроза зриву контрактів і втрати ринків збуту. Протестувальники ж відступати не збираються.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Позачергова сесія: депутати міськради переглянули межі районів

Сьогодні депутати міськради збирались на позачергову сесію. Вирішували суто технічне питання, яке, утім, забезпечить дотримання виборчого законодавства у місті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Привіти з дому: делегація від міста побувала у місці дислокації криворізької танкової бригади в зоні ООС

Нагороди до дня танкіста України. Днями міська делегація побувала в зоні проведення операції об'єднаних сил та привітала солдатів і офіцерів 17-ої танкової бригади з професійним святом. До відзнак на адресу найкращих бійців додали цінний вантаж - гуманітарну допомогу від міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Меморандум у сферах енергоефективності

Кривий Ріг залучає додаткові ресурси задля підвищення комфорту у будинках криворіжців. 15-го вересня мер Юрій Вілкул підписав меморандум про співпрацю з державним Фондом енергоефективності. Йдеться про впровадження енергоощадних технологій для ОСББ і житлово-будівельних кооперативів. Програма Фонду "Енергодім" та її гранти допоможуть об'єднанням співвласників економити на ремонтах та модернізації своїх будинків.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пам'ять про визволителів: прізвища понад 300 полеглих бійців викарбують на меморіальних плитах братської могили в Тернівському районі

Майже 350 нових прізвищ полеглих за Кривий Ріг незабаром з'являться на меморіальних плитах братської могили по вулиці Івана Сірка. Тож для історії будуть збережені імена вже понад семисот бійців, які віддали життя, визволяючи північні райони Кривого Рогу. Сьогодні керівник міського осередку партії "Опозиційна платформа - За життя" Костянтин Павлов обговорив з ветеранами плани і терміни робіт на цьому пам'ятнику історії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місія - рятувати: напередодні професійного свята бійці гірничорятувального загону провели навчання

Ризик як поклик душі. Завтра в Україні відзначатимуть День рятівника. Напередодні свята в Кривому Розі відбулися масштабні навчання гірничорятувальників. Які ситуації моделювали та чи все пройшло за планом - бачили наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки