17 вересня 2020

Місія: рятувати КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Яків Вєснік КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Історія на постаменті"
Серія 20 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Епоха"
Серія 19 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Епоха"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 17.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Голосування вдома для хворих на СOVID-19

Українські громадяни, які хворіють на коронавірус чи мають підозру на COVID-19, зможуть проголосувати на місцевих виборах вдома. Про це сьогодні повідомив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Згідно з чинним законодавством, для того, щоб проголосувати вдома, треба подати письмову заяву до територіальної виборчої комісії з медичною довідкою. Однак не обов'язково особисто приносити заяву: це можуть зробити родичі, сусіди або знайомі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Медицина поряд з домом: на Інгульці незабаром з'явиться новий заклад сімейної медицини

На Інгульці завершується ремонт будівлі під амбулаторію сімейної медицини. Вона обслуговуватиме 10 тисяч мешканців житломасиву Інгулецького комбінату.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проєкт держбюджету-2021: більше на Офіс президента, менше - на субсидії

Кабінет міністрів подав на розгляд парламенту проєкт держбюджету на наступний рік. Документ вже викликав критику та незгоду з розрахунками чиновників. Найбільше питань викликає збільшення витрат на Офіс президента - майже на 40 відсотків. При цьому витрати на субсидії міністри вирішили скоротити. Детальніше про ці та інші статті держбюджету-2021 - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хроніки протесту: ситуація довкола шахтарської акції загострюється, заявляє лідер незалежної профспілки гірників

У Кривому Розі триває чотирнадцята доба протесту гірників. Шахтарі, як і раніше, вимагають від менеджменту КЗРК підвищення зарплати, забезпечення належних умов праці, повернення пільгового стажу за першим та другим списками, припинення порушень під час атестації . На сьогодні у чотирьох криворізьких шахтах перебувають майже 180 учасників цілодобового підземного протесту. Також щоденно люди збираються біля будівлі адміністрації Кривбасзалізрудкому.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небезпечний токсин: фахівці встановлюють причини смерті жінки у Кривому Розі

Як ми повідомляли, у Кривому Розі померла жінка, найбільш ймовірно - від ботулізму. Хвора звернулась до лікарні занадто пізно, врятувати її не вдалося. Подробиці - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чоловік загинув, вистрибнувши з вікна лікарні

Учора з вікна лікарні у Тернівському районі вистрибнув чоловік. Усе закінчилось трагічно. Обставини справи встановлюють у поліції.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свідомий підхід до сортування сміття: в місті закуповують понад дві сотні блоків для роздільного збору відходів

До кінця року місто придбає 220 блоків для роздільного збору відходів: скла, пластику, паперу та металу. Таке передбачено міською екологічною програмою. На ці заходи виділено 880 тисяч гривень з міського фонду охорони навколишнього природного середовища. Непростий процес викорінення усталеної звички викидати усе в одну купу почали з дітей. У кількох школах міста учні самі свідомо підходять до сортування відходів і залучають до цього батьків.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки