18 вересня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 18.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 18.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Ранок на шахті "Тернівській": протестувальники вимагають підвищення зарплати

Сьогодні представники трудового колективу шахти "Тернівської" оприлюднили свої вимоги до керівництва "Криворізького залізорудного комбінату". Шахтарі вимагають підвищити тарифні ставки на оплату праці не менш ніж на п'ятдесят відсотків. Ще одна вимога - гарантії від будь-яких штрафних санкцій за участь у зборах на робочих місцях. О шостій ранку спілкувався з учасниками акції і наш Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Коментар лідера незаложної профспілки гірників про переговори з керівництвом "Кривбасзалізрудкому"

Про останні новини стосовно криворізького протесту ми сьогодні запитували лідера незалежної профспілки гірників.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нове обладнання для порятунку серця запрацювало у 9-ій міськлікарні

Сучасне обладнання для порятунку життів. Сьогодні у дев'ятій лікарні ввели в експлуатацію новий ангіограф. Відтепер в ангіографічному відділенні лікарі матимуть змогу обстежувати і рятувати ще більше пацієнтів з серцево-судинними захворюваннями. Іван Проводов розкаже детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: загалом 204 хворих на COVID-19 у Кривому Розі

204 криворіжці з підтвердженим діагнозом СOVID-19 та семеро мешканців прилеглих районів лікуються зараз на госпітальній базі міста. 21 новий випадок додався за минулу добу. Усі пацієнти вже перебували на стаціонарному лікуванні. 31 хворий у важкому стані. Одужало п'ятеро людей.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Депутатам - про коронавірус: сьогодні в сесійному залі пройшло навчання щодо організації медичної допомоги хворим на COVID-19

Про організацію надання медичної допомоги хворим на коронавірус та людям з підозрою на COVID-19 сьогодні розповідали депутатам міськради. Начальник міського управління охорони здоров'я Костянтин Мурашко проаналізував особливості лікування та профілактики коронавірусної інфекції. З сесійного залу – наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рятувальники отримали нагороди до професійного свята

17го вересня Україна відзначила професійне свято тих, хто рятує чужі життя, ризикуючи власним. Гасіння пожеж, порятунок людей на воді, ліквідація наслідків техногенних катастроф - це будні рятувальників. У 2020-му до цього списку додалась ще й протидія коронавірусу. З нагоди свята кращі в професії отримали відзнаки від міста. Деталі - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Політолог Руслан Бортнік про проєкт держбюджету 2021

Сьогодні уряд презентував проєкт бюджету наступного року у парламенті. За словами міністра фінансів Сергія Марченка - коштів у бюджеті достатньо для фінансування усіх головних потреб держави.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на вулиці Каховській

Сьогодні на вулиці Каховській сталася аварія за участі двох автомобілів. За словами свідків, водій Фольксвагена почав підрізати фуру Логан та повертати на вулицю Чавуноливарну. Вантажівка рухалася паралельно. Її водій намагався уникнути зіткнення. Проте машина протаранила мікроавтобус. Від удару Фольксваген перекинувся. Є постраждалі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тисячний клієнт контакт центру

Тисяча заявок від мешканців міста до контакт центру усього за одинадцять днів. Проєкт, ініційований мером міста, неабияк затребуваний громадою, кажуть фахівці центру. Тож вони послідовно вибудовують систему чіткого контролю і моніторингу. Про що був тисячний запит - знає Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ювілей фронтовика: 95 років виповнилося учаснику бойових дій Євгену Чешенку

95 років ветерану Другої світової війни. Сьогодні з поважною датою привітали учасника бойових дій Євгена Чешенка. В гостях у фронтовика були і наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День пам'яті журналістів: очільниця міської організації НСЖУ згадує колег, що пішли у небуття

На цьому тижні в Україні вшановували журналістів, смерті яких пов’язують із професійною діяльністю. У такі дні криворізькі медійники збираються на вечори пам'яті, звертаються до творів своїх колег, відвідують їхні могили. Заслужений журналіст України Людмила Тіміргалєєва згадувала про кореспондентів, фотокорів, телевізійників і радійників, які пішли у небуття.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки