19 вересня 2020

У Кривому Розі підліток упав до підвалу покинутої надшахтної будівлі

Сьогодні ввечері 13-річний хлопець упав з висоти близько 6 метрів у підвал покинутої будівлі шахти по вулиці Кільцева, у Саксаганському районі, - повідомляє ДСНС.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
День міста у Тернівському районі. Святкування в парку «Північний»

День народження Кривого рогу у парку «Північний» - на старті. Після урочистого відкриття програми, гостей свята розважав гітарний колектив з Києва. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Історія кохання, довжиною в життя. «Вбити її багато разів було бажання, а от розлучитися – ніколи»

Сьогодні у Кривому Розі відзначають п’ятдесяту річницю шлюбу Людмила та Леонід Широких. Ці люди прожили разом півстоліття, і в цей знаменний для їхньої сім’ї день, ми хочемо розповісти їх романтичну історію кохання. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
День міста у Кривому Розі. Як доїхати додому після свята?

Для зручності гостей святкових заходів до Дня міста, у Кривому Розі створили підбори оптимальних маршрутів від місць святкування. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі розпочалась щорічна патріотична гра "Інгульчанин"

Вчора відбувся перший тур патріотично-спортивної гри. Загони учнів шкіл району брали участь у різних видах змагань: біг, підтягування на перекладині, метання гранати, прес. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Смарт-годинник - за креативну маску! На день міста оригінальні селфі відзначать подарунками

Сьогодні Кривий Ріг відзначає День народження, тож на всіх святкових локаціях буде проводитися конкурс на найкреативнішу маску індивідуального захисту. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Нині у Кривому Розі хмарно і прохолодно. +12 +20 градусів

За прогнозами синоптиків, сьогодні у Кривому Розі весь день триматиметься хмарна погода. Надвечір можливе прояснення. Без опадів. +12 +20 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА