21 вересня 2020

Ганнібал Лектер КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 21.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Дитина загинула, впавши з 12-го поверху

На вулиці Світальського сьогодні увечері сталася трагедія. Дитина випала з вікна висотки. На місце виїхала наша знімальна група. Як нам стало відомо, дівчинка навчалась у сьомому класі школи № 35. Поліція поки що не дає детальних коментарів. По факту повідомляють про таке.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небезпечні об'єкти - без охорони

13-річний підліток впав у підвальне приміщення шахти гідрозахисту Центрального комбінату з висоти майже 6-ти метрів. Це сталося в суботу в Саксаганському районі. Про нещастя повідомили друзі хлопця. Рятувальники, які прибули на місце пригоди, дістали потерпілого з ями. Йому надали першу допомогу та відвезли до лікарні. Детальніше - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нове обладнання для "тисячки"

Цьогоріч на ремонти медзакладів та придбання обладнання у міському бюджеті передбачили майже146 мільйонів гривень. Вже освоєно близько дев'яноста мільйонів. Наразі у 2-й міській лікарні готується до відкриття нове ангіографічне відділення із сучасним обладнанням. Невдовзі у тисячці в рамках нової програми "Стоп-інсульт" працюватимуть вже 2 ангіографи. Більше про це знає Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Шахтарський протест

19-ту добу триває протест робітників КЗРК. Під землею наразі перебуває близько півтори сотні шахтарів. На поверхні їх підтримують колеги і рідні. Сьогодні мав продовжитися діалог із керівництвом. Про те, що гірники налаштовані рішуче, протестувальники нагадали гучною акцією під вікнами адміністрації комбінату. Денис Пляц поспілкувався з шахтарями.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові дороги для міста

Внутрішньоквартальні та прибудинкові території - серед пріоритетних в програмі ремонту доріг міста. Наразі, як повідомляють у мерії, вже наведено лад на близько 40-ка вулицях. Загалом у міському бюджеті на ремонт і реконструкцію дорожнього полотна передбачено понад триста мільйонів гривень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місцеві ради - за відповідальністю

До дня голосування на місцевих виборах залишилось трохи більше місяця. Через тиждень завершиться реєстрація кандидатів у депутати місцевих рад та на посаду міських, сільських і селищних голів. Чого від місцевої влади очікують криворіжці і яку відповідальність готові брати на себе політики - про це у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жінка померла на автостанції

У неділю, близько опівдня, на автостанції біля ринку "Центральний" померла жінка. Зі слів очевидців, їй стало зле, вона втрачала свідомість. Небайдужі зателефонували до швидкої допомоги та чоловікові. Той сказав, що у жінки хворе серце. За п'ять хвилин на місце прибула бригада медиків, але ще за хвилину вони констатували смерть жінки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сталеве серце: у Довгинцівському районі завершили реалізацію чергового проєкту "Громадського бюджету"

У Довгинцівському районі оновили сквер. Втілено в життя проєкт "Громадського бюджету" під назвою "Хардзона". Тим часом мешканці району вже подають нові ідеї на конкурс проєктів наступного року.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смертоносні пристрої: В Дніпропетровській області триває інформаційна кампанія “КРОК до безпеки”

В Дніпропетровській області триває інформаційна кампанія “КРОК до безпеки”. ЇЇ мета - підвищити рівень обізнаності мешканців щодо правил радіаційної безпеки при виявленні так званих джерел іонізуючого випромінювання. Такі пристрої можуть становити серйозну небезпеку для здоров’я і навіть для життя людей. Що таке ДІВ, де їх використовують і як поводитися у випадку виявлення небезпечного радіаційного обладнання - в сюжеті Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога тим, кому за 80

У липні уряд прийняв постанову, якою запровадив новий вид допомоги одиноким людям, які досягли 80-річного віку та за висновком лікарсько-консультативної комісії потребують постійного стороннього догляду. Вказаний вид допомоги призначається особам, які отримують пенсію відповідно до Закону «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» або «Про пенсійне забезпечення військовослужбовців». Це громадяни, які не мають працездатних родичів, які за законом зобов’язані їх утримувати.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки