22 вересня 2020

Сон в руку КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 22.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
З'єднали два мікрорайони: нову сучасну дорогу збудували у Саксаганському районі

У Кривому Розі завершене будівництво нової дороги між двома мікрорайонами. Тепер водії не витрачатимуть час і кошти на об'їзний шлях, аби дістатися зі Спаської до тисячки чи з Сонячного на ринок Ювілейний. Замість темної і небезпечної балки тепер тут - сучасна дорога з якісним освітленням, розміткою, тротуаром і велодоріжкою. Іван Проводов розкаже більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підземна акція триває: п'ятихвилинними переговорами увінчався 20-ий день протесту шахтарів КЗРК

Вже 20-ту добу триває акція протесту шахтарів. Наразі під землею залишаються близько 140-ка протестувальників. Рідні підтримують їх на поверхні. Перемовини між адміністрацією КЗРК та представниками шахт сьогодні знов закінчились нічим. Детальніше - в сюжеті. 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На чиїй ви стороні? Шахтарі оприлюднили відеозвернення до Президента

Криворізькі шахтарі записали відеозвернення до Президента України. Гірники шахти «Жовтнева» закликали Володимира Зеленського нарешті звернути увагу на те, що майже три тижні криворізькі шахтарі перебувають під землею і вимагають безпечних умов праці та гідної зарплати.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Комфортно і безпечно: на вулиці Лермонтова за місяць планують завершити реконструкцію підземки

На завершальному етапі - капітальний ремонт підземного переходу по вулиці Лермонтова у Центрально-Міському районі. Міський голова Юрій Вілкул провів нараду на об'єкті. Планується, що роботи будуть закінчені за місяць.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День партизанської слави: у Тернівському районі вшанували героїв-підпільників

22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Вшановують тих, хто в роки Другої Світової війни боровся з нацистами в тилу ворога. Під час окупації на території нашого міста діяли два партизанські загони та чотирнадцять підпільних організацій. Серед них - молодіжна група опору "Червоногвардієць". Про героїв-підпільників згадували сьогодні у Тернівському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Горів автомобіль: в гаражах біля школи зайнялися "Жигулі"

Сьогодні опівдні у гаражах поблизу 4-ої школи в Металургійному районі загорілась автівка. Опіків зазнав чоловік, що кинувся самотужки гасити пожежу. Деталі з’ясовувала Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перші пішли: міськвиборчком розпочав процес реєстрації кандидатів

Через два дні спливає термін подання документів на реєстрацію кандидатів на посаду міського голови та депутатів місцевих рад. За інформацією міської виборчої комісії, на сьогодні партійні осередки не надто активні. Тим часом останній день реєстрації кандидатів - 29-те вересня. Ігор Кононенко сьогодні поспілкувався з головою виборчкому.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Державні виплати одиноким матерям: кому не призначать допомогу?

Допомога одиноким матерям. Порядок державних виплат змінився цього літа. За рішенням Кабміну, є умови, за яких допомога не буде призначена. Окрема увага - до правдивості даних, які подаються у підрозділи соцзахисту. Далі детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пішохід постраждав у ДТП на вулиці Українській

ДТП у середмісті. Учора близько восьмої вечора дорожня-транспортна пригода сталася на вулиці Українській. Постраждав 27-річний пішохід. Молодого чоловіка з травмами доставили до 2-ої міськлікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День без авто: сьогодні водіям пропонували на день відмовитись від машин

Дороги - без машин, автокари - у минуле. Сьогодні - Всесвітній день без автомобіля. По всьому світові водіям пропонується хоча б на день відмовитися від транспортного засобу і обрати альтернативні варіанти пересування. Чи згодні вони з цим і загалом які переваги та недоліки мають автомобілі - про це в сюжеті Олександра Карамушки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На порозі сезону дощів: криворіжці радять, як уникнути осінньої депресії

Коли день не поступається ночі. Сьогодні – день осіннього рівнодення. Щороку він варіюється в межах 20-го -23-го вересня. Сьогодні настає астрономічна осінь. Рівнодення спостерігається двічі на рік: навесні й восени. Астрологи відзначають, що в такий день можна як закликати удачу, так і відлякати її своїми діями. Існують і народні прикмети. За сьогоднішньою погодою можна спрогнозувати погоду впродовж усієї осені. Схоже, нинішня осінь не буде холодною. Утім, без дощів і похмурих днів навряд чи обійдеться. Звуки дощу, що влітку нейтралізують депресію, восени діють з точністю до навпаки.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки