25 вересня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 25.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 25.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація в місті: Кривий Ріг з понеділка - у жовтій зоні

За минулу добу в місті зареєстрували 31 новий випадок коронавірусу. Пацієнти вже лікувались у стаціонарі. Одужало 22 людини. Загалом з початку пандемії подолали вірус 623 криворіжці. Летальних випадків – 37. За минулу добу помер пацієнт інфекційної лікарні. Чоловіку було за 60 років, коронавірус спричинив ускладнення тяжкої судинної патології, - інформує міський оперативний штаб. На сьогодні з діагнозом Covid-19 у Кривому Розі лікуються 254 пацієнта, 15 із них – мешканці прилеглих районів області. З понеділка, 28 вересня, Кривий Ріг переходить до жовтої зони.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
20 класів на карантині: серед хворих - учні, педагоги й техперсонал

У криворізьких школах 20 класів закрили на карантин через виявлений коронавірус. На самоізоляції - більше як шістсот учасників навчального процесу. У міському департаменті освіти і науки запевняють, ситуація - під контролем. Школи забезпечені дезинфікуючими засобами, існує алгоритм дій на випадок виявлення хворих. Рекомендації, як діяти - мають усі школи міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Очільник Міносвіти - про ситуацію в Кривому Розі

Ситуацію у навчальних закладах міста прокоментував сьогодні очільник міністерства освіти і науки Сергій Шкарлет. Він у Кривому Розі - з робочим візитом.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Булінг чи нещасний випадок: очільник Міносвіти прокоментував загибель дитини в Кривому Розі

У понеділок в Покровському районі міста сталася трагедія - випала з вікна і загинула 12-річна дівчинка. Обставини події досі з’ясовує поліція. Сьогодні очільник міністерства освіти, перебуваючи в нашому місті, розповів журналістам, що відомо на сьогодні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Аварія на переході: літня жінка постраждала в ДТП

Сьогодні вранці на проспекті 200-річчя Кривого Рогу автомобіль збив людину. 78-річна жінка переходила дорогу на червоне світло і втрапила під колеса іномарки. Постраждалу доправили до другої міськлікарні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інфраструктура для комфорту: сучасну автомагістраль у Саксаганському районі оцінили водії і пішоходи

На цьому тижні в місті відкрили нову дорогу - між двома великими житломасивами Саксаганського району. Сучасну автомагістраль вже оцінили і водії, і пішоходи.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Наміри заявлені: завершилось подання документів від кандидатів на місцеві вибори

Передвиборча кампанія у місті - в активній фазі. Для тих, хто вирішив іти у владу, вчора був останній день подання документів до міської виборчої комісії. Процедура реєстрації кандидатів триватиме до вівторка. 29 вересня знатимемо остаточно, представники яких політичних сил претендують на депутатські мандати, а хто боротиметься за посаду мера.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Агітаційна лихоманка: коли реклама - не двигун для росту політичного рейтингу

До місцевих виборів - рівно місяць, і країну лихоманить від засилля передвиборчої агітації. Білборди, листівки, плакати, агітаційні палатки. А подекуди - й повне ігнорування правил міського благоустрою. Нав’язлива реклама не тільки шкодить вигляду міських вулиць, а й дратує мешканців. Чи додасть пунктів у політичному рейтингу рекламна стратегія “чим більше, тим краще” - досліджувала наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Контакт-Центр - у дії: у місті три тижні працює новий е-сервіс для звернень громадян

Три тижні у місті працює Контакт-Центр. Новий є-сервіс приймає запити від громадян в онлайн режимі, направляє їх до виконавців, слідкує за терміном та якістю виконання робіт. Про новий контакт-центр щодня дізнається все більше людей. Як працює сервіс - у нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято педагогів наближається: вчителька англійської Лариса Ярмолович - про учнівську дорогу до успіху та власну професійну гордість

У працівників освіти незабаром - свято. А точніше - цілих два. Цьогоріч професійне свято вчителів припадає на 4 жовтня. А 5-го жовтня традиційно, за рішенням ЮНЕСКО, відзначається Всесвітній день учителя. Криворізькі педагоги вітання починають приймати вже зараз. Сьогодні серію сюжетів про вчителів у нашій програмі розпочинає історія Лариси Ярмолович. Це їй багато криворізьких учнів - нинішніх і колишніх, завдячують відмінним знанням англійської.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Солодка осінь: осінній ярмарок меду проходить під знаком благодійності

Сьогодні у парку Саксаганський розгорнувся осінній ярмарок меду. Його організатори - представники міської спільноти бджолярів. Солодка торгівля триватиме три дні. Яким видався старт - бачив Ігор Кононенко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Залишайся собою": маленькі глядачі "Академії руху" відвідали прем'єру у театрі

Криворізький театр «Академія руху» зустрів маленьких глядачів новою прем'єрою. "Залишайся собою" – дитяча вистава з дорослим підтекстом. На прем'єрі побували і наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки