29 вересня 2020

Великі очі страху КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 29.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація в місті: за добу - два летальні випадки

Два летальні випадки зафіксували у місті за минулу добу. Це чоловік за 60 та жінка 55-ти років, у обох діагноз - Covid на фоні гострої судинної патології. За увесь період пандемії померло 44 людини із встановленим діагнозом коронавірус. За минулу добу серед криворіжців зареєстрували 14 нових випадків Covid -19, стільки ж людей одужало. Усі 14 хворих перебувають у стаціонарі. На сьогодні у Кривому Розі лікуються від коронавірусної інфекції 289 пацієнтів, з них 12 - мешканці прилеглих районів. 45 людей у важкому стані, 11 в реанімації.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чітко за інструкцією: криворізькі залізничники розпочали італійський страйк

За поліпшення умов праці і підвищення зарплати. У Кривому Розі сьогодні розпочався так званий італійський страйк залізничників. Представники Криворізького локомотивного ДЕПО заявляють, що підтримують шахтарів КЗРК у їхніх вимогах. У чому полягає така форма протесту і що розповідають про умови своєї праці залізничники - дізнавалась на місці наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новий асфальт на площі Горького: програма оновлення прибудинкових територій

Не тільки на центральних вулицях, але і всередині кварталів, і в дворах. За програмою заміни дорожнього покриття на прибудинкових територіях нині будують нові дороги між багатоповерхівками на площі Горького та на проспекті Миру. Дорожнє оновлення бачив Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не розминулися: ДТП на проспекті Гагаріна

Сьогодні у Тернівському районі по вулиці Івана Сірка ВАЗ на швидкості влетів у стіну житлового будинку. Чи був водій нетверезий, що стало причиною ДТП - з'ясовують у поліції. Ще одне зіткнення, але цього разу - двох автомобілів сталося сьогодні на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Олександра Васякіна. Попередньо відомо, що Мазда рухалася у бік 95-го, а Шевроле виїжджав на перехрестя - оминути один одного водіям не вдалося. У результаті зіткнення постраждали лише автівки.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка до опалювального сезону

Зима буде теплою. Принаймні такі довгострокові прогнози метеорологів. Тепло буде і в оселях - фахівці комунального підприємства "Криворіжтепломережа" звітували про завершення робіт з підготовки до роботи взимку. Подробиці - у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Громада очима дітей: мер міста вручив нагороди переможцям обласного дитячого творчого конкурсу

Уперше у цьому році в нашій області проводився дистанційний конкурс серед об’єднаних територіальних громад Дніпропетровщини «Громада очима дітей – 2020». Діти змагалися у номінаціях: відеозамальовка, відеокліп, документальне кіно та відеорепортаж. Сьогодні переможців нагороджували в мерії.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Роковини Бабиного яру: в історії Криворіжжя - свої чорні сторінки

Сьогодні - 79-ті роковини Бабиного Яру. З кінця вересня 1941-го і протягом наступних трьох років нацисти розстріляли у столичному історико-меморіальному заповіднику понад сто тисяч євреїв, військовополонених та усіх, кого вважали за потрібне знищити. У Кривому Розі, як в інших українських містах і селах, є свій Бабин Яр - з меншою кількістю жертв, проте не менш трагічний і зловісний.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Осінні багаття: за спалювання листя - попередження і штрафи

Не пали суху рослинність і сміття – не завдавай шкоди собі та природі. Під таким гаслом зараз проходять екологічні рейди вулицями міста. Цього разу інспектували кілька приватних секторів Довгинцівського району. Олександр Карамушка продовжить тему.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проголосувати і не втратити свій голос: як правильно заповнювати бюлетень нової форми?

Як проголосувати і не зробити помилку? За новим виборчим законодавством і з новою формою бюлетенів - такі особливості найближчих виборів. Обираючи партію та кандидата 25-го жовтня - будемо ставити не просто галочку чи хрестик, а й цифри, які ще й треба правильно вписати. Якими будуть бюлетені, і як їх заповнити, аби кожен голос був зарахований - дивіться в сюжеті Олени Мухіної.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проєкти - на голосування: більше третини від усіх поданих ідей на конкурс "Громадський бюджет" - уже готові для участі в голосуванні

Сьогодні відбулось засідання міської ради з розгляду проєктів, поданих на конкурс "Громадський бюджет" на наступний рік. Мешканці міста генерували 120 ідей у різних напрямках розвитку міста. 34 з них сьогодні вже були рекомендовані для голосування. Свої голоси за проєкти Громадського бюджету криворіжці зможуть віддати у жовтні, упродовж десяти днів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знову - на урок: в гімназії номер чотири привітали колишніх очільників закладу з Днем учителя

Урок з екскурсом у молодість. Сьогодні у 4-ій гімназії майстер-класи для дітей та вчителів провели два екс-керівники закладу. Свої педагогічні вміння та навички ще й вкоренили молодими деревцями, які висадили разом з учнями. Наш наступний сюжет до Дня вчителя - про досвід та мудрість.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки