01 жовтня 2020

«Ти можеш...танцювати» КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Ти можеш"
Синій світлофор КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Фотограф Віталій Чубенко КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 01.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 01.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Без надії сподіваються: працівники Констару кілька років намагаються повернути зароблені гроші

7 кіл пекла - у пошуках справедливості. Працівники легендарного криворізького "Констару" вже який рік чекають на повернення заробленого. Живими дочекались не всі. Кожна нова влада у країні - для людей нова надія. Та, як кажуть, чудес не буває. А якщо бувають, то тільки для обраних. Як живеться сьогодні працівникам проданого за безцінь заводу і чому ця тема заграла новими фарбами - розкаже Ігор Кононенко. Тим часом в Україні борги із зарплати зростають. На початок осені вони перевищили 3 мільярди гривень.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За нові робочі місця: міську програму сприяння підприємцям підтримали чотири банки

Мерія продовжує співпрацю з державними банками України в частині кредитування малого та середнього бізнесу. Сьогодні черговий меморандум підписано між міською радою та представниками експортно-імпортного банку України. Деталі - в сюжеті Івана Проводова.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: другу добу - по 12 нових випадків Covid

Знову - рекордне зростання: в Україні за добу виявили 4 тисячі 69 інфікованих коронавірусом. Тим часом у Кривому Розі другу добу фіксують однакову кількість нових випадків - 12. Всі пацієнти вже лікувались стаціонарно. В інфекційній лікарні померла пацієнтка 80-ти років з діагнозом Covid на фоні хронічної серцево-судинної патології та порушення обміну речовин. Одужало 26 осіб. Всього у місті лікуються 265 пацієнтів з коронавірусом. В інфекційній лікарні зі встановленим діагнозом ковід – 75 чоловік, з підозрою – 70. 43 пацієнти у важкому стані, 13 - в реанімації.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хроніки протесту: Кривбасзалізрудком підвищує зарплати робітникам, та питання до адміністрації залишилися

З першого жовтня - на десять відсотків більше. Криворізький залізорудний комбінат заявив про підвищення зарплат відсьогодні. Наказ про зростання тарифних ставок та посадових окладів оприлюднено но офіційному порталі КЗРК. У міській організації незалежної профспілки гірників України заявили - такий крок оцінюють позитивно, проте конфлікт між керівництвом підприємства і працівниками вважати вичерпаним зарано. Підземна акція триває. У ній беруть участь 23 працівники шахти "Октябрська", з якої і починався протест.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Дня вчителя: криворізьких педагогів привітали у театрі

Перша неділя жовтня в Україні - День працівників освіти. У Кривому Розі ця галузь - одна з найпотужніших. Її представляють близько 18-ти тисяч працівників. Сьогодні у театрі Шевченка вітали вчителів, викладачів, вихователів, методистів, керівників гуртків і творчих колективів - людей, завдяки яким освіта міста посідає високі позиції і в області, і в Україні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В Україні стартував осінній призов до армії

Призовна кампанія стартувала. Відсьогодні, з 1 жовтня і до 31 грудня в Україні триватиме осінній призов юнаків на строкову службу. В умовах пандемії цей процес дещо ускладнений, зокрема тестуванням на ковід усіх призовників. Не слід забувати й про соціальну дистанцію та масочний режим на призовних пунктах, нагадують у підрозділах комплектування та соціальної підтримки.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Віват, академія: один з найстаріших вузів Дніпропетровщини - Криворізький педагогічний університет - відзначив 90-річний ювілей

Сьогодні виповнилось 90 років вузу, зі стін якого вийшли дві третини вчителів Дніпропетровської області. Криворізький педагогічний залишається на карті вишів одним із найдосвідченіших закладів Придніпров'я.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вимога до водіїв: поза населеними пунктами - увімкнути фари

Відсьогодні набуває чинності важлива вимога до українських автомобілістів. Поза населеними пунктами водії зобов'язані вмикати ближнє світло фар під час руху. Це правило - обов'язкове в будь-який час доби, - нагадують у Нацполіції. Дотримуватися його потрібно з жовтня по травень.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки