05 жовтня 2020

Червона Шапочка КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Випуск № 78 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 05.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Новий ангіограф для тисячки: у міськлікарні №2 завершили монтаж другої ангіографічної системи

У другій міській лікарні повністю завершені роботи з реконструкції приміщень операційного блоку під ангіографічну систему. Сьогодні там встановили вже другий ангіограф. Міський голова Юрій Вілкул провів робочу нараду з питань введення в дію нового обладнання та поспілкувався із командою фахівців, які працюватимуть у новому відділенні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
COVID не відступає: епідеміологи закликають повернутись до неухильного дотримання карантинних правил

Після значних антирекордів минулого тижня, в понеділок кількість нових випадків COVID -19 в країні на кілька сотень знизилась. Останній добовий приріст по Україні - 3774. Відсьогодні місто Дніпро - у помаранчевій зоні епідеміологічної небезпеки. Кривий Ріг - залишився в жовтій. У нашому місті за минулу добу зареєстровані три нові випадки. Ці пацієнти вже перебували на стаціонарному лікуванні. Одна людина одужала. Всього з діагнозом COVID-19 у Кривому Розі лікуються 294 людини. Восьмеро з них - не мешканці міста. В інфекційній лікарні - 156 хворих.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжці борються з вогнем на Луганщині: у зведеному загоні Дніпропетровської області - 12 криворізьких рятувальників

Криворізькі рятувальники разом з колегами з інших регіонів зараз приборкують вогонь на Луганщині. Нагадаємо, масштабні пожежі там розпочались 30-го вересня. Горять ліси на десятках тисяч гектарів. За інформацією держслужби з надзвичайних ситуацій, під час ліквідації лісових пожеж виявлено тіла 11-ти людей, постраждало 19 осіб, у тому числі - троє рятувальників. За попередніми оцінками, орієнтовна площа, пройдена вогнем, складає понад 20 тисяч гектарів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Повернути парк людям: на велике прибирання у Гданцівському парку вийшла спецтехніка комунальних служб міста

Сьогодні вранці до парку Гданцівський у Центрально-Міському районі зайшла спеціалізована техніка комунальних служб міста. За дорученням мера тут проводиться велике прибирання, аби парк знову міг приймати людей. Нагадаємо, три роки тут велась реконструкція, на яку з обласного бюджету витрачено 118 мільйонів гривень. У квітні цього року губернатор Олександр Бондаренко заявив: реконструкція парку Гданцівського завершена. Однак у криворізькій мерії заявляють: перевірять відповідність усіх документів реально виконаним роботам. Те, що побачили наші журналісти у парку сьогодні, вразило.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хто отримає мандати: чи знайомі криворіжці з нововведеннями місцевих виборів-2020?

25-го жовтня в Україні відбудуться перші місцеві вибори за новим законодавством. І виборці, і політики на місцях спантеличені кількістю одночасних нововведень. Нові бюлетені, нова політична система, нові вимоги до кандидатів. Та й правила підрахунку голосів - теж нові. За яким принципом займатимуться депутатські крісла, та чи знайомі з цим механізмом звичайні виборці? Розбиралась наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Школа урбаністики: два тижні у місті напрацьовуватимуть концепцію трансформації Кривого Рогу

У місті стартувала осіння школа урбаністики. Цей захід проходить в рамках пілотного проєкту трансформації мономіст та індустріальних територій Дніпропетровської області. «Школа урбаністики» в Кривому Розі – це два тижні роботи над новаторськими проєктами розвитку реальних міських територій. Раціональна забудова, озеленення, створення громадських просторів, доступність для людей з обмеженими фізичними можливостями, організація вільного руху екологічного транспорту.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Алея сакур: екоакція на набережній поблизу парку Богдана Хмельницького

Атмосфера витонченої Азії - у Кривому Розі. В ці вихідні у місті реалізували екоакцію. На набережній поблизу парку імені Богдана Хмельницького з'явилася алея сакур. Втілити проєкт у життя допоміг "АрселорМіттал Кривий Ріг". Подробиці - далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ринок нерухомості - в законодавче поле: у місті відбулась конференція вищої ради спілки фахівців з нерухомого майна України

Державне урегулювання ринку нерухомості – одне з питань конференції вищої ради спілки фахівців з нерухомого майна України. Вона відбулась у Кривому Розі. Детальніше - Євген Клусовський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки