06 жовтня 2020

У Кривому Розі мотоцикліст влетів у військовий УАЗ

Сьогодні ввечері сталась аварія по вулиці Володимира Великого, поблизу будинку №42. Мотоцикліст врізався в машину.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Табуйована лексика КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 06.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Відкриття оновленого відділення в 10-ій міськлікарні

Оновлене травматологічне відділення на двадцять ліжкомісць відучора приймає пацієнтів у десятій міськлікарні. Ремонт і сучасне оснащення приміщень травматології - це спільний проект міста і консульства Німеччини за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва Джі Ай Зет. Репортаж Валерія Кожухаря.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: 63 нові випадки коронавірусу

63 нові випадки коронавірусу зареєстрували в місті за минулу добу. 33 пацієнти вже лікувалися стаціонарно, 30 - були обстежені як контактні, вони на самоізоляції. Одужало за добу шестеро людей. Всього у місті з діагнозом Covid – 349 пацієнтів, восьмеро з них - приїжджі. Подолали вірус 774 людини. За увесь час пандемії в місті - 54 летальні випадки. Минулої доби померли два пацієнти з ковід на фоні серцево-судинних захворювань. Обом було за 70 років. 11 пацієнтів інфекційної лікарні - в реанімації.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Протиепідемічні заходи на виборах: Максим Степанов про голосування в умовах карантину

Місцеві вибори 25-го жовтня пройдуть навіть на територіях з червоним рівнем епідеміологічної небезпеки. Про таке сьогодні заявив на брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов. Він озвучив правила проведення виборів, що затверджені постановою уряду.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Заважає виробничий шум: скаргу мешканців Інгулецького району перевірили на місці

Не можуть спати через шум виробничого підприємства. Саме таку скаргу мешканців Інгулецького району розбирали на місці сьогодні. Де гуде і наскільки гучно - слухав Євген Клусовський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Готовий до відкриття: у Палаці водних видів спорту ДЮСШ №1 завершено реконструкцію

Сьогодні мер міста Юрій Вілкул провів підсумкову робочу нараду із запуску басейну в Металургійному районі. Наразі основний комплекс ремонтних робіт у Палаці водних видів спорту ДЮСШ №1 завершено, 50-метровий басейн наповнений водою і готовий до прийому плавців. Детальніше - Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Протести тривають: голова НПГУ сьогодні поспілкувався з учасниками акцій у колективах

Протестні акції на підприємствах міста не вщухають. Сьогодні вночі до Кривого Рогу прибула делегація з Києва. Голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець та перший заступник міністра економіки Юлія Свириденко спустилися у шахту , де вже більше як місяць перебувають гірники Октябрської. А сьогодні вдень - розбиралися у конфліктній ситуації, що склалась у Криворізькому локомотивному депо. Олександр Карамушка дізнавався, чи далеко до вирішення конфліктів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зніс опору та загорівся: в ДТП постраждав водій авто

Легковик зніс електроопору та загорівся. Така пригода сталася учора близько 10-ї вечора з водієм автомобіля ВАЗ на мікрорайоні Даманський. Від зіткнення авто загорілося - водія врятували перехожі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виявили на зупинці: перехожі викликали медиків і поліцію до пораненого чоловіка

Учора надвечір на одній із зупинок на Соцмісті перехожі виявили чоловіка з ножовими пораненнями. Люди викликали швидку та поліцію. Пораненого госпіталізували.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки