07 жовтня 2020

Права пацієнтів КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ПРАВОкуємо"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 07.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація в місті: 47 нових випадків коронавірусу

В Україні за добу виявлені рекордні 4 тисячі 753 нові інфіковані коронавірусом. У Києві інфікувалися майже 400 людей, у антилідерах також Львівщина. У Кривому Розі за добу - плюс 47 нових випадків Covid. 27 пацієнтів уже лікувалися в стаціонарах, решта - на самоізоляції. Одужало 23 людини. На сьогодні з діагнозом Covid - 362 криворіжці. У місті - ще один летальний випадок. У літнього чоловіка був коронавірус на фоні серцево-судинного захворювання. В інфекційній лікарні - 161 пацієнт. 40 хворих з ковід зараз у стаціонарах 7-ої та 14-ої міськлікарень.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оновлений заклад сімейної медицини: відкрили після реконструкції другий корпус амбулаторії на Тбіліській

У Кривому Розі на вулиці Тбіліській завершили реконструкцію другого блоку місцевої амбулаторії. Її послугами тепер зможуть скористатися 13 тисяч пацієнтів з Металургійного та Центрально-Міського районів. Ігор Кононенко продовжить тему.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зірвані уроки: навчальний процес у школі №8 призупиняли через повідомлення про замінування

Сьогодні в Центрально-Міському районі поліцейські перевіряли будівлі двох шкіл після повідомлення про замінування. Із восьмої школи та розташованої поряд Центрально-Міської гімназії терміново евакуювали школярів та вчителів. Постраждалих немає. Подробиці – у сюжеті Юлії Вєтряк.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нічне ДТП: водій мотоцикла врізався у військове авто

Військовий УАЗ виявився міцнішим за мотоцикл. Зіткнення цих двох транспортних засобів сталося вчора увечері в Саксаганському районі. Мотоцикл врізався в автівку частини 3011, коли та рухалася вулицею Володимира Великого в напрямку площі Олександра Поля. Не обійшлося без постраждалих - водія байка доправили до тисячки.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Звів рахунки з життям: у Саксаганському районі виявили тіло чоловіка в зашморгу

Звів рахунки з життям. Учора рідні 34-річного мешканця Саксаганського району виявили його в квартирі у зашморгу. Що стало причиною самогубства - встановлюють у поліції.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Парк Гданцівський: чи є життя після реконструкції

Парк Гданцівський останнім часом - актуальна тема для розчарованих городян. Після заяви губернатора Олександра Бондаренка про завершення реконструкції виявилось - парк іще довго доведеться приводити до ладу. Але вже тепер - силами міста. Нині за дорученням мера в Гданцівському працюють комунальники і прибиральна техніка. А члени комісії з прийому парку на баланс міста перевіряють відповідність документів реально зробленому. Детальніше - Олена Мухіна.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стопкор: у місті запрацював відокремлений підрозділ громадської організації "Стоп корупції"

Сьогодні в місті запрацював відокремлений підрозділ громадської організації "Стоп корупції". Криворізький антикорупційний недержавний осередок став вісімдесятим в Україні. Він об'єднав кілька громадських організацій. На установчому зібранні підрозділу побувала наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дитячий світ без обмежень: ідею інклюзивного майданчика подали на конкурс Громадський бюджет

Дитячий світ без обмежень. У 28-ій школі вже три роки паралельно з денною й індивідуальною впроваджують інклюзивну форму навчання. Облаштувати шкільний ігровий майданчик - з такою ідеєю педагоги закладу подалися на конкурс "Громадський бюджет". Більше розповість Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сафарі-парк на Східному: розпис огорожі сміттєвого майданчика - нова окраса вулиці Лісового

Сміттєвий майданчик, що радує око. Незвично підійшли до питання естетики контейнерних систем мешканці Східного. Благоустрій тут – справа рук самих мешканців. Ще одна їхня ініціатива – розпис у стилі африканського сафарі, днями втілилась у життя.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки