09 жовтня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 09.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 09.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Медицина без околиць: у житломасиві Інгулець запрацювала нова амбулаторія

На житломасиві Інгулець запрацювала нова амбулаторія - сорок дев'ятий сучасний заклад сімейної медицини у місті. Фахівці стверджують - за комфортністю, оснащенням та кадровим потенціалом нова амбулаторія повністю відповідає усім вимогам щодо надання медичних послуг. З урочистого відкриття - репортаж Валерія Кожухаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: плюс 75 нових випадків коронавірусу

В Україні - новий спалах COVID-19: за добу зареєстрували близько 6 тисяч нових випадків. 75 - у Кривому Розі. 35 пацієнтів уже лікувалися в стаціонарах, 40 були обстежені як контактні особи, вони зараз на самоізоляції, їхнє самопочуття задовільне. На сьогодні від коронавірусної інфекції у місті лікуються 456 криворіжців та 16 мешканців прилеглих районів області. За добу один хворий помер. Стан літнього чоловіка ускладнився через загострення серцевої патології. Загалом з початку пандемії це шістдесятий летальний випадок.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поширення коронавірусу: ситуація з дотриманням карантинних заходів у місті

В мінохоронздоров'я та ВООЗ прогнозують, що число інфікованих буде тільки зростати. Тим часом українська система охорони здоров’я вже зараз працює на виснаження. Медики у регіонах кажуть, що не можуть впоратися з напливом хворих, а лікарні майже заповнені пацієнтами. Кількість інфікованих у Кривому Розі останнім часом теж зростає. Хто контролює цей процес і як протидіяти вірусу – на такі запитання шукала відповіді наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Житло для бійців: до кінця року власниками квартир стануть ще півсотні криворізьких родин ветеранів

У Кривому Розі триває робота з покращення житлових умов для учасників бойових дій на сході України, за рахунок цільової обласної субвенції. Дванадцять родин уже стали власниками квартир. До кінця цього року в місті планують придбати житло ще понад півсотні ветеранам. Відповідна обласна програма стартувала рік тому. За цей час була можливість допомогти більшому числу атовців, розповідають учасники міської робочої групи з питання виплат грошової компенсації. Продовження теми - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Батьківське серце: дітям загиблих героїв вручили пам'ятні обереги

Іменні пам’ятні кулони «Батьківське серце» отримали сьогодні 136 криворізьких дітей, чиї батьки не повернулися з війни на сході України. Срібні кулони у вигляді серця з краплинкою крові, терновим вінком та викарбуваним ім’ям загиблого героя - ініціатори цієї ідеї називають оберегами. Вікторія Добровольська побувала на урочистому заході.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ні скарг, ні пропозицій: в Україні скасували обов’язкове ведення книги скарг

Книги відгуків уже немає. З 2-го жовтня в Україні скасували обов’язкове ведення паперової книги скарг та пропозицій. Як це вплине на споживача та куди звертатися у разі потреби – дізнавався Євген Клусовський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Контакт Центр: понад три з половиною тисячі заявок прийняли у новому сервісі

Контакт-центр працює більше місяця у тестовому режимі. За цей час від мешканців міста надійшло вже понад три з половиною тисячі заявок. Обслуговування будинків, асфальтування доріг, відновлення освітлення та робота комунального транспорту – далеко не повний перелік питань, з якими звертаються криворіжці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Протипожежна інспекція: рятувальники перевіряють об'єкти, що будуть задіяні у виборах

Криворізькі рятувальники проводять позапланову інспекцію приміщень, які будуть задіяні у виборчому процесі. Споруди перевіряють на дотримання умов пожежної безпеки. З двохсот восьми об'єктів, що працюватимуть як виборчі дільниці, вже обстежили сто дев'яносто сім.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вистрибнув з вікна: на Зарічному з 5-го поверху випав чоловік

Вчора близько шостої вечора мешканці 5-го Зарічного виявили біля одного з будинків скривавлене тіло чоловіка. На місце пригоди викликали правоохоронців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Потруїли собак: черговий інцидент стався на вулиці Петра Дорошенка

Знову потруїли собак. Черговий випадок жорстокого поводження з чотириногими стався на вулиці Петра Дорошенка. Про це обурені жителі повідомили в поліцію. Такі інциденти - на жаль, не рідкість. Навіть попри те, що українське законодавство останнім часом спроможне строго карати за жорстоке поводження із тваринами. Продовжить тему Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки