12 жовтня 2020

Антиутопія КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Випуск № 79 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 12.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 12.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація в місті: померла хвора на COVID 80-річна жінка

Два нові випадки Covid додалися в місті за минулу добу. Обидва пацієнти вже лікувались у стаціонарі. Одужало троє людей. За добу зафіксовано ще один летальний випадок. Померла жінка віком за 80 років. Хворобу ускладнила наявність серцево-судиної патології. За увесь період епідемії в місті - 64 летальні випадки. На сьогодні з діагнозом коронавірусна інфекція - 439 криворіжців. Більшість хворих лікуються амбулаторно. Ще майже двісті пацієнтів перебувають в інфекційній лікарні та в стаціонарах 7-ої, 14-ої, 16-ої та 8-ої міськлікарень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Керівник Національної служби здоров'я України - з робочим візитом у Кривому Розі

Сьогодні з робочим візитом Кривий Ріг відвідав керівник Національної служби здоров’я України Андрій Віленський. Разом з колегами він взяв участь у засіданні міського штабу з протидії коронавірусу. Група експертів відзначила ефективну координацію служб у Кривому Розі та надала рекомендації щодо розширення госпітальної бази для хворих на ковід. Детальніше - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проєкт "Безпечна школа": в навчальних закладах встановлюють системи екстреного виклику поліції охорони

Школа - територія безпеки. У криворізьких навчальних закладах впроваджують міську програму Безпечна школа. Вона передбачає встановлення камер відеоспостереження, фіксацію відвідування учнями закладів із допомогою картки криворіжця, а також встановлення у школах системи екстреного виклику поліції охорони. У 95-ій гімназії побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тервиборчком відновив засідання у звичному форматі: в міській виборчій комісії готуються до дня голосування

Підготовка текстів виборчих бюлетенів, реєстрація спостерігачів та підготовка об'єктів, задіяних у виборчому процесі, до дня голосування. Такі завдання нині - у міській виборчій комісії. Після певного періоду роботи в онлайн режимі виборчком відновив засідання у звичному форматі. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Промоція ідеї: тренінг для учасників проєкту "Громадський бюджет"

Уже за тиждень у місті стартує голосування за проєкти міського конкурсу "Громадський бюджет-2021". Наразі конкурсна комісія оцінює подані проєкти, а автори - ведуть промоцію своїх ідей серед криворіжців. Як це зробити ефективно - ініціаторів проєктів навчають під час спеціалізованих тренінгів. На одному з таких побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Протаранив тролейбус: водія легковика госпіталізували

Ваз протаранив тролейбус. ДТП за участю легковика та громадського транспорту трапилась учора неподалік мосту по вулиці Волгоградській. В результаті аварії водія легковика затиснуло в автівці. 24-річного кермувальника діставали із спецобладнанням рятувальники 14-ої частини.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врятували чоловіка: постраждалого в пожежі доправили до лікарні

10 жовтня вночі горіла квартира в одному з будинків у Військовому містечку-35. На місце пожежі прибули дві машини ДСНС. З кімнати винесли непритомного чоловіка, нині він у лікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький Хатіко: на одному з міських цвинтарів собака не відходить від могили

Криворізький Хатіко, або історія про дружбу і відданість. На кладовищі неподалік Зарічного близько двох тижнів не відходить від могили рудий пес. Жінка, яка час від часу його підгодовує, каже - тут похований хазяїн собаки. Олександр Карамушка розкаже більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Убивство у парку: поліція затримала нападника

Виявили непритомного чоловіка у парку Богдана Хмельницького. Таке повідомлення поліція отримала в суботу увечері від перехожих. Деталі події з’ясовувала поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки