20 жовтня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 20.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Робота поліції на виборах: на дільницях працюватимуть 1600 співробітників

В день виборів усі дільниці в місті будуть під охороною. Співробітники відділу поліції, патрульні, нацгвардійці та курсанти вишів МВС слідкуватимуть за дотриманням правопорядку в ході голосування.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Голосування на дому: як голосуватимуть виборці за межами дільниць?

Голосування на дому - звична практика виборів. Цього разу до маломобільних громадян додалися ті, хто перебуває на самоізоляції. Їм теж буде надане право проголосувати.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Безпека для всіх учасників виборів: дільничні комісії готуються до виборів

Цієї неділі у місті працюватимуть 294 виборчі дільниці. Вчора завершився прийом громадян з питань уточнень або внесення змін до виборчих списків. У ході підготовки залів для голосування важливе питання - організація заходів безпеки у день голосування. Тему продовжить Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація: за минулу добу додалося 30 нових випадків COVID-19

Епідситуація в Кривому Розі залишається стабільною, повідомляє міський оперативний штаб. За минулу добу додалося 30 нових випадків, у Дніпрі - 154. Одужало ще 27 криворіжців. Зараз 640 криворіжців лікуються від COVID-19. Понад 460 з них - амбулаторно, під наглядом сімейних лікарів. Загалом за час пандемії вірус подолали майже тисячу двадцять мешканців міста. Померло 82 людини. За інформацією міського штабу, усі вони мали складні супутні патології.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відвідали нацгвардійців на передовій: криворізька делегація побувала в зоні ООС

Цими днями делегація представників від Кривого Рогу побувала на передовій. Учасники поїздки в зону проведення операції об'єднаних сил відвідали нацгвардійців військової частини 30-11. Деталі - в нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інклюзивний простір на запит громади: Кривий Ріг - у призерах Всеукраїнського конкурсу кращих практик місцевого самоврядування

Всеукраїнський конкурс “Кращі практики місцевого самоврядування” всьоме назвав переможців. Серед лауреатів другий рік поспіль - Кривий Ріг. Цьогоріч дипломи другого ступеня у своїх номінаціях отримали міський конкурс “Громадський бюджет” та практика формування інклюзивного простору. Про витоки й реалізацію проєкту створення умов доступності для людей з інвалідністю - в сюжеті Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жінка випала з вікна: версія правоохоронців - самогубство

Сьогодні вранці на вулиці Соборності в Металургійному районі перехожі виявили під вікнами п'ятиповерхівки тіло літньої жінки. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про самогубство.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологічний проєкт: реконструкцію каналізаційного колектора завершать до кінця року

Каналізаційний колектор відновлюють у Центрально-Міському районі - від Прорізної до вулиці Лавроненка. Оновлення зношених мереж передбачене міською екологічною програмою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Карта криворіжця: громадяни пільгових категорій отримують картки за попереднім записом

В місті продовжується видача карток криворіжця. Мешканці Кривого Рогу отримали вже понад шістдесят тисяч таких карток. Фахівці управління соцзахисту зазначають: в умовах карантину видача карток пільговикам здійснюється за попереднім записом.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Цифровізація освіти: усі криворізькі школи приєднаються до єдиної системи

У місті офіційно стартував проєкт «HUMAN Школа». Меморандум про співпрацю у сфері цифровізації закладів освіти підписали в ході онлайн-конференції представники міського департаменту освіти і науки та компанії-розробника освітніх технологій. Відтепер усі криворізькі школи отримають доступ до платформи HUMAN. Що дасть це учням, педагогам і батькам - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Табір миру. "Кривбас-Донбас-Україна": тренінг із лідерства та волонтерства для молоді

Розвинути лідерські якості, комунікативні навички та дізнатися усе про волонтерство – такі можливості надав учасникам тренінг міського соціального проєкту «Табір миру. Кривбас-Донбас-Україна». Відвідала навчання і наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі 38-річний чоловік незаконно напиляв дерев

Поліцейським Тернівського відділення повідомили про те, що на території промислової зони чоловік пиляє дерева та завантажує у кузов автомобіля, - інформує Криворізький відділ поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки