22 жовтня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 22.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Інцидент з агітматеріалами: що за друкована продукція на складі у житловому будинку?

Провокаційні матеріали, неправомірна агітація та порушення виборчого законодавства. Учора на вулиці Святогеоргіївській громадські активісти та поліція намагалися з'ясувати, яка агітаційна продукція зберігається на імпровізованому складі в житловому будинку. Cьогодні історія мала продовження. Цілий день обидва входи до офісу по вулиці Святогеоргіївській, де імовірно знаходиться штаб із виготовлення неправомірної агітаційної продукції, були заблоковані автомобілями. На місці знову працювали декілька нарядів правоохоронців. Сюди ж прибули і учасники вчорашніх подій.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гречка виборцям: криворізьким пенсіонерам розносять крупи

Криворізьким пенсіонерам взялися роздавати продуктові набори. Рис, цукор, макарони, гречка - продукти необхідні та завжди потрібні. От тільки згадали про потреби ветеранів за два дні до виборів. Реальна турбота чи передвиборча агітація - розбиралась наша знімальна група. 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Другий тур почекає кінця карантину? Експерти - про ініціативу перенести другий тур виборів?

Крок на випередження. В Україні обговорюють запропоновану парламенту постанову, яка може перекреслити виборче законодавство. Як відомо, за законом у великих містах мерів можуть обирати у два тури. Це у випадку, якщо жоден кандидат не набере більше п'ятдесяти відсотків голосів. Депутати від "Слуги народу" пропонують інноваційне рішення - в умовах карантину відтермінувати ймовірний другий тур на невизначений час. Як оцінюють такий хід експерти, далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Аби голосування пройшло безпечно: виборчі дільниці готуються до дня голосування

Виборчі дільниці – на низькому старті. Організаційні моменти підготовки до дня голосування - у розпалі. Серед головних питань - заходи з безпеки виборців. Такі завдання має кожна із майже трьохсот дільниць у місті. Продовження теми - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: 34 нові випадки Covid за добу

В Україні знову антирекорд. Минула доба додала 7 053 нові випадки Covid. 363 - по Дніпропетровській області, 180 із них - у Дніпрі. В Кривому Розі - 34 випадки. Всі нові хворі - пацієнти стаціонарів. Усього в місті лікуються 673 людини з коронавірусом. Третина пацієнтів - отримують допомогу в лікарнях, решта - вдома, під амбулаторним наглядом сімейних лікарів. За минулу добу помер чоловік за 70 років з діагнозом Covid на фоні хронічної серцево-судинної патології. Одужало за добу 28 людей.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Захист для медиків: коштом міського бюджету закупили партію захисних костюмів

Криворізькі лікарні регулярно поповнюються засобами індивідуального захисту для медиків. Коштом міського бюджету закупили чергову партію рукавичок та захисних костюмів. Сьогодні їх отримали медичні заклади міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нове авто для пацієнтів і медиків: відділення гемодіалізу тисячки відтепер має власний автомобіль

Нове авто для пацієнтів та медиків. Сьогодні автопарк другої міськлікарні отримав поповнення. Багатофункціональний автомобіль обслуговуватиме хворих з нирковою недостатністю і працюватиме при відділенні гемодіалізу тисячки. Машину від французького виробника передано медикам завдяки співпраці між містом та Благодійним фондом "Здоров'я України".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дзвінок - хибний, відповідальність - реальна: поліція затримала псевдомінера

Торговельний центр "Сонячна галерея" заміновано - таке повідомлення учора ввечері надійшло до поліції від невідомого. На місце одразу ж виїхали екстрені служби, правоохоронці перевірили усі приміщення. Вибухонебезпечних предметів не виявили. Натомість знайти зловмисника виявилось справою нескладною. Тепер перед псевдомінером - реальна загроза потрапити за ґрати, коментують у поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Зарічному: авто наїхало на мопед

Сьогодні наприкінці робочого дня на мосту на виїзді із Зарічного сталася ДТП. Водійка легкового авто Мазда наїхала на мопед. За кермом двоколісного, за словами поліцейських, був чоловік приблизно шістдесяти років. Швидкою його доправили до лікарні. Обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагороди - талановитим: обдаровані діти і молодь отримали відзнаки за успіхи в спорті і в творчості

Сьогодні в мерії на урочистому прийомі нагороди отримували обдаровані діти і молодь. В умовах епідемічних обмежень урочистості проходили у три етапи, з дотриманням усіх карантинних вимог. Криворізькі таланти відзначили у кількох номінаціях. Репортаж наших журналістів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Усе життя - дорога: з професійним святом привітали криворізьких автомобілістів і дорожників

Довжина нашого міста - найбільша не тільки в Україні, а й у Європі. Тільки для руху автомобільного транспорту в Кривому Розі використовується близько двох тисяч автошляхів. Щодня на майже сімдесяти маршрутах працює понад шістсот автобусів різної місткості. Щодня вони перевозять близько ста тисяч пасажирів. Представників такого великого цеху автоперевізників, водіїв, а також представників дорожніх служб привітали у мерії з професійним святом.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виїзне дослідження: чи впливають вибухи в кар'єрі Південного комбінату на будинки в Матрьонівці?

Тріщать по швах. Так кажуть про свої домівки мешканці житломасиву Матрьонівка. Нарікають - вибухи у кар’єрі Південного комбінату руйнують будинки. Зі своєю проблемою жителі звернулись до мерії. Фахівці міського управління екології провели дослідження із допомогою пересувної лабораторії науково-дослідного гірничорудного інституту. Подробиці – далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагороди волонтерам: привітали мешканців і організації, які підтримують бійців на передовій

Нагороди добровільним помічникам. У Саксаганському районі привітали волонтерів, які підтримують військових в зоні ООС. Олег Ендрексон побував на урочистостях.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки