28 жовтня 2020

СПОРТ. ВИПУСК ЗА 28.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Що таке довіреність? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ПРАВОкуємо"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 28.10.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
На межі емоцій і сил: процес здачі протоколів дільничними виборчкомами триває

Ще одна ніч підрахунку голосів – позаду. У міському тервиборчкомі робота зупиняється хіба що на технічні перерви. Таких складних виборів не пам’ятає ніхто.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Про вибори і попередні результати: гість студії - Костянтин Павлов

Довго, виснажливо і нервово, - так рахують голоси. Дивно, по-різному і суперечливо - такими є окремі екзитполи у порівнянні з уже відомими попередніми результатами. Головні висновки місцевих виборів-2020 вже озвучують експерти. Тотальний програш "Слуг народу" по всій країні на посади мерів, відсутність більшості у міськрадах, роздратування і стомленість у суспільстві - ці теми в топі обговорень. Свої думки висловлюють і політики, учасники процесу. У нашій студії Костянтин Павлов, керівник криворізької організації «Опозиційна платформа – За життя».  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Аварія на перегоні: на світанку зійшли з рейок 14 вагонів вантажного потягу

Сьогодні на світанку на перегоні "Станція Кривий Ріг - Кривий Ріг Західний" сталася аварія. Чотирнадцять вагонів вантажного потягу зійшли з колій. У масштабній аварії, на щастя, люди не постраждали. Аварійні бригади одразу ж вирушили наводити порядок на місці надзвичайної події. А правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження. Подробиці - у сюжеті Ірини Павленко. Поліцейські затримали чоловіка, який пошкодив залізничну колію поблизу м. Кривий Ріг, що могло спричинити сходження вагонів вантажного потягу. Про це повідомили сьогодні надвечір у пресслужбі Нацполіції області.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: 30 нових випадків Covid

В Дніпропетровській області за минулу добу зареєстрували 497 випадків коронавірусної хвороби, з них 419 - у Дніпрі. У Кривому Розі – 30 нових випадків. Усі пацієнти вже перебували на стаціонарному лікуванні. Всього з діагнозом Covid у Кривому Розі лікуються – 749 пацієнтів, з них 31 - мешканці інших населених пунктів. Минулої доби померло п'ятеро людей віком за 60 і за 70 років з діагнозом ковід на фоні хронічних серцево-судинних патологій та захворювання обміну речовин. Одужало 48 людей.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Авто догори колесами: ДТП в Покровському районі

В'їхав у припарковану автівку - така дорожньо-транспортна пригода сталася учора ввечері в районі 129 кварталу. Деталі - в сюжеті Євгена Клусовського.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День визволення України: покладання квітів у парку залізничників

Сьогодні - день визволення України від фашистських загарбників. 76-ту річницю історичної події криворіжці відзначили біля меморіалу в Довгинцівському районі. Квіти в пам'ять про загиблих, спогади ветеранів війни - у сюжеті Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День визволення України: урочисті заходи в Тернівському районі

Ветеранська спільнота Тернівського району зібралась сьогодні біля братської могили на вулиці Івана Сірка. На заході згадали всіх загиблих під час визволення міста та вшанували героїв хвилиною мовчання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Енергоефективна система: у дитсадку на Східному впроваджують пілотний проєкт

Гаряча вода для малюків - круглий рік. У дошкільному закладі на Східному реалізували черговий проєкт - переможець міського конкурсу "Громадський бюджет". Відтепер у дитсадку використовуватимуть альтернативні джерела підігріву води. Інноваційна система - в нашому наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Криворіжгаз" про початок сезону опалення

Борги перед компанією "Криворіжгаз" сягнули шістнадцяти мільйонів гривень. Левова частка - за теплогенеруючими підприємствами. Та і в такій ситуації на опалювальний сезон тепловиків забезпечили газом, кажуть у компанії "Криворіжгаз". Та нагадують про необхідність вчасних розрахунків.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розкриті пакети з документацією

 

На 13-ту годину середи міська виборча комісія опрацювала 158 протоколів дільничних комісій про підрахунок голосів на виборах депутатів облради і 150 - на виборах депутатів Криворізької районної ради.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Райони завершують підрахунок

 

На фінішній прямій. Сьогодні ближче до шістнадцятої окремі районні виборчі комісії приймали останніх представників дільниць із виборчою документацією. Затяжність процесу пов'язують з великою кількістю правок та уточнень, які випали на долю окремих дільничних виборчих комісій. Здебільшого через такі особливості і гальмується робочий процес.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки