03 листопада 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.11.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 03.11.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Без результатів: що гальмує процес підрахунку голосів?

25-го жовтня в Україні обирали 370 мерів міст. Обраними на сьогодні визнано всього 68 міських голів. Як повідомили в ЦВК, на 3-тє листопада встановлено лише незначну частину результатів виборів - як депутатів місцевих рад, так і міських, сільських та селищних голів. Загалом обрано 5 з половиною тисяч депутатів та майже 300 голів міст, сіл і селищ. Коли чекати на остаточні результати та чи не затягується штучно процес підрахунку голосів? Про це наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП в Центрально-Міському районі: жінка-водій загинула, постраждали двоє дітей

Сьогодні близько 18-ої години в Центрально-Міському районі сталася ДТП. За попередньою інформацією, в результаті лобового зіткнення двох автомобілів загинула жінка. На місці пригоди працює поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Неспокійний ранок у школі: повідомлення про замінування 90-ої школи виявилось хибним

Сьогодні вранці ДСНС та поліція отримали інформацію про замінування 90-ої школи, що у Довгинцівському районі. Після перевірки виявилось - вибухівки немає, повідомлення хибне. З педагогами, батьками та поліцією спілкувалась наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: 67 нових випадків коронавірусної хвороби

В Україні - чергова найвища цифра інфікування коронавірусом за добу - майже 8 тисяч 900 нових випадків. Дніпропетровська область – 319, Дніпро – 97. У Кривому Розі – 67 нових випадків. 32 пацієнти вже перебували в стаціонарах, решта - виявлені як контактні. З діагнозом Covid-19 у Кривому Розі лікуються майже 900 пацієнтів. За добу померло сім хворих з коронавірусом. Вони мали тяжкі серцево-судинні патології та порушення обміну речовин. Це чоловіки і одна жінка, віком від шістдесяти трьох до сімдесяти п'яти років.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кисень для лікарень: криворізькі медики отримали ще 21 кисневий концентратор

Сьогодні міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул передав чергові ще понад 20 апаратів для подачі кисню у лікарні міста. Тепер усі опорні медзаклади, визначені для лікування хворих на Ковід, забезпечені кисневими концентраторами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Порція змін під завісу осені: що нового для українців з 1-го листопада?

Порція листопадових змін. Здорожчання газу - ТОП-нововведення уже з першого числа . У додачу - новий графік роботи деяких відділень Укрпошти, заборона на вилов риби, безвіз до Єгипту. Що зміниться для українців на завершення осені - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч в ПК "Центральний": спільне завдання - розвивати Кривий Ріг

Листопадом, напевно, не обмежиться виборча кампанія в Україні. Усі політичні команди поки що орієнтуються на паралельний підрахунок голосів. За ним, у першому турі виборів чинний мер Кривого Рогу отримав найбільшу підтримку городян - майже вдвічі більше голосів, аніж його найближчий суперник. А Блок Вілкула "Українська перспектива" лідирує на виборах до міської ради. Попередні підсумки та плани Юрій Вілкул обговорив із довіреними особами та майбутніми депутатами рад різних рівнів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врятували від вогню: літнього чоловіка рятувальники винесли через вікно

Учора увечері від пожежі у власній квартирі постраждав літній чоловік. Пригода сталася у Саксаганському районі. Сусіди потерпілого називають його дивакуватим і зізнаються - жити в такому сусідстві побоюються. Поведінку і звички чоловіка вважають небезпечними для навколишніх.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інклюзивний простір: в місті планують розширювати мережу закладів для дітей з особливими освітніми потребами

Діти з особливими освітніми потребами в Кривому Розі мають можливості для навчання та соціалізації. У місті триває формування системи інклюзивної освіти: створюються навчально-реабілітаційні центри, у школах - відкриваються спецкласи, а в дитсадках - спецгрупи. Роботу інклюзивно-ресурсного центру, який відвідують більше ста криворізьких дітей, бачила наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вшанували чорносороченців: біля пам'ятного хреста поблизу Іскрівки провели меморіальний захід

Криворіжці взяли участь у меморіальному заході в полях між Недайводою та Іскрівкою. У роки Другої світової там точилися запеклі бої. Проти озброєного і добре підготовленого ворога польові військкомати кидали на вірну смерть місцевих жителів - без амуніції і зброї. Пізніше дослідники історії назвали їх чорною піхотою. Продовження теми - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Лоб-у-лоб. У Кривому Розі на Макулані - смертельна аварія

Сьогодні ввечері на відрізку дороги між житломасивом Макулан і Гданцівкою сталась аварія за участі двох легкових авто. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки