19 листопада 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 19.11.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 19.11.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація в місті: криворізькі лікарні завантажені на 62 відсотки

Понад 13 тисяч 300 нових випадків коронавірусу - така добова статистика в країні. По області приріст у більш ніж тисячу сто випадків, половина з них - у Дніпрі. У криворізьких медиків - 145 нових пацієнтів з підтвердженим ковід. Майже 60 вже перебувають у стаціонарах . Зараз загалом лікуються від ковід понад півтори тисячі криворіжців. Із них більш як тисячу двісті - амбулаторно. Одужало за добу 36 чоловік. Маємо і летальні випадки. Померли дві літні жінки. За даними міського оперативного штабу, на сьогодні криворізькі лікарні завантажені на 62 відсотки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Життєдайний кисень: сто кисневих концентраторів передав АМКР криворізьким лікарням

Ще плюс 100 кисневих концентраторів для медзакладів міста. Таку допомогу криворізьким лікарням передало сьогодні підприємство "АрселорМіттал Кривий Ріг". Тож відтепер в арсеналі медиків - майже 340 апаратів, що рятують життя.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рішення на сесію: місто підтримає колективи лікарень, яким відмовила у фінансуванні Національна служба здоров'я

У ситуацію з 14-ою лікарнею, якій Національна служба здоров'я відмовляє у фінансуванні, втрутилась міська влада. Нагадаємо, НСЗУ залишила заклад без коштів через формальну причину - відсутність у штаті лікаря-анестезіолога. Ситуацію прокоментував начальник міського управління охорони здоров'я Костянтин Мурашко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Маршрутка втрапила в ДТП: водію стало зле за кермом

Сьогодні зранку на вулиці Лермонтова сталася дорожньо-транспортна пригода. Маршрутне таксі врізалося в легкову автівку. В результаті аварії постраждав водій маршрутки. Як з'ясувалося, йому стало зле прямо за кермом. Зараз чоловік у другій міськлікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові дороги для міста: цьогоріч у місті замінили 170 тисяч квадратних метрів асфальтного покриття

170 тисяч квадратних метрів - таку площу доріг відремонтували цьогоріч у місті. І зараз роботи ще тривають. Дорожники кажуть: технологія дозволяє. Олександр Карамушка розповість більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Політика одного звернення: спрощена процедура відкриття рахунків одержувачам пенсій

Процедуру відкриття рахунків одержувачам пенсій і грошової допомоги спрощено. Тепер достатньо одного візиту до Пенсійного фонду або підрозділу соціального захисту населення. Про це зазначено у постанові уряду від 11 листопада. Усе - задля зменшення кількості відвідувань установ під час карантину та для поширення безготівкових розрахунків серед населення.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові дерева для школи

Майже 5 тисяч зелених насаджень – таке масштабне озеленення міста планують закінчити до кінця року. Кожне п'яте дерево висаджують на території шкіл чи дитсадків. Зо два десятки молодих саджанців сьогодні отримала й 49-а гімназія.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Людяність - філософія 21-го століття

Ед кемп - у Кривому Розі. Вже втретє місцеві освітяни долучаються до наймасштабнішої події у віртуальному світі педагогів - конференції Ед Кемп. Цього разу на конференції говорили про людяність як філософію 21-го століття. Адже саме в умовах пандемії, переконані освітяни, подати одне одному руки можна і треба, навіть дистанційно. Подробиці - у сюжеті Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У вогні в приватному будинку загинув 49-річний криворіжець

Сьогодні сталася пожежа в житловому будинку на вул. Кашута Металургійного району, - інформує ДСНС області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Визнати страйк неправомірним. У Кривому Розі триває суд над гірниками шахт КЗРК

У Кривому Розі розпочалися судові засідання за позовом Криворізького залізорудного комбінату до шахтарів - учасників страйку. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Без маски – плати! Зеленський підписав закон про штрафи за відсутність масок

Президент Зеленський підписав закон про адміністративну відповідальність за неносіння масок у громадських місцях під час карантину.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Був у знайомого. У Кривому Розі розшукали 17-річного Максима Шаповалова

Як ми писали, 17-річний юнак Максим Шаповалов вночі 18 листопада вийшов із дому у Саксаганському район та не повернувся. Його подали у розшук.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки