28 листопада 2020

Майстерня технічної творчості

 

Юні авіамоделісти Інгульця мають привод для радощів - тепер діти мають нову, обладнану усім необхідним майстерню технічної творчості.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі 184 людини захворіли на коронавірус, троє пацієнтів померли

Станом на 28 листопада, в Україні зареєстрували 16 294 нових випадків коронавірусу. У Дніпропетровській області – 1 599, у Дніпрі – 912, у Кривому Розі – 184. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Не маємо права забути. Криворіжці поклали квіти до пам'ятника жертвам Голодомору 30-х

Страшний голодомор 1932-33 років забрав життя більшої кількості українців, ніж Перша світова війна - людей всіх національностей. Понад мільйон загиблих - діти віком до 10 років. Цю страшну трагедію принесли на нашу землю більшовицькі окупанти і посіпаки комуністичного режиму.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Спалахнула хата. У пожежі в Кривому Розі постраждали двоє дітей 4-х і 16-ти років

Уночі 28-го листопада, о 00:20, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Федьковича Тернівського району горить житловий будинок, - повідомляє обласна ДСНС.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Запалимо свічку пам'яті за невинно убієнними жертвами Голодомору!

Сьогодні, у День пам'яті жертв голодомору, Україна схиляє голови перед мільйонами безневинно загублених душ наших співвітчизників. 28 листопада відбудеться акція "Запали Свічку пам'яті". Долучайтеся і ви!

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі нині хмарно, під вечір - дощик, -2 +7 градусів

Хмарна погода буде триматися у Кривому Розі до самого вечора. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. -2 +7 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА