02 грудня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.12.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Будинок-факел: мешканці шести квартир зазнали збитків у пожежі на вулиці Яцківа

Нічна пожежа ледь не спалила дотла будинок в Центрально-Міському районі. Займання сталося сьогодні близько опівночі. Вогонь охопив площу майже в триста квадратних метрів. Обійшлося без жертв, а от мешканці постраждалих квартир зазнали суттєвих збитків. Олена Мухіна була на місці пригоди.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чиста вода - в кожен дім: з наступного року в Кривому Розі почнуть встановлювати системи доочистки води

Вода для криворіжців стане кращою. З наступного року заклади освіти, медицини та житлові будинки почнуть оснащувати системами додаткового очищення води. Альона Павловець знає про це більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обіцянка-цяцянка з відстрочкою: рейтинг професії педагога падає разом з добробутом учителів

Обіцянка-цяцянка з відстрочкою. Кабінет міністрів України на рік переніс підвищення зарплати вчителям. Мовляв: грошей на це немає. Галузева профспілка не згодна з таким підходом до тих, чиїм розумом формується майбутнє нації. Думки криворіжців з цього приводу слухала Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вірус з короною: сімейний лікар - на передовій

Під амбулаторним наглядом нині перебувають понад дві тисячі криворіжців зі встановленим діагнозом Covid-19. Саме сімейні лікарі разом з інфекціоністами зараз - на передовій боротьби з пандемією. Медики зазначають: коронавірус не відміняє інші захворювання, тож навантаження на систему первинної ланки зростає в рази. Фактично більшу частину доби на зв’язку зі своїми пацієнтами і спеціалісти четвертого центру первинної медико-санітарної допомоги. Про них сьогодні у нашій рубриці "Вірус з короною".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Отруєння дитини щурячою отрутою не підтвердилось

Вчора до восьмої міської лікарні потрапила однорічна дитина. Підозрювали, що малюк проковтнув небезпечну отруту. Утім, все обійшлося, і хлопчик скоро буде вдома.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Три дні до голосування: районні ТВК і дільничні комісії готуються до другого туру виборів

Так само в масках і по три людини у черзі до кожного столу – другий тур виборів міського голови пройде за звичним карантинним сценарієм. Як йде підготовка до голосування та чим зараз займаються районні та дільничні комісії, наша знімальна група дізнавалася в Довгинцівському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Імпульс для громади: минулорічні переможці реалізували проєкти, на черзі - нова порція ідей

Змагання ідей. Вже шостий рік міська влада ініціює проведення конкурсу Громадський бюджет. В цьому році криворіжці подали 132 проєкти. Серед авторів ідей визначилися 57 переможців. Їхні проєкти будуть реалізовані у наступному році. А переможці конкурсу Громадського бюджету 2020 вже втілили свої ідеї у реальність. Серед них і шкільний проєкт «Розумні перерви: відпочинок з користю».  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Газ - споживачам: підприємство "Криворіжгаз" - про принципи розрахунків за доставку природного газу

Минулого місяця усі побутові споживачі природного газу побачили у своїх особистих кабінетах чи квитанціях обсяг споживання блакитного палива за минулий газовий рік. Він тривав з першого жовтня 2019-го року по 31 вересня поточного. Що треба знати споживачам про розподіл газу - про це в наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День уваги до людей з інвалідністю у центрі "Разом" відзначили новою виставкою

Пейзажі, вироби із бісеру та рушники – такі рукотворні шедеври відсьогодні можна побачити у центрі творчості для людей з інвалідністю «Разом». На виставці криворізьких особливих митців побувала і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Собака-друг і захисник: алабай Байкал чекає на нового господаря

Собака - друг і захисник. В міському центрі поводження з тваринами на нового господаря чекає розумний пес. Алабай залишився сам після смерті господаря. Фахівці центру кажуть: будуть раді, якщо собаку забере людина, що знається на цій породі. Наші кореспонденти познайомились із Байкалом.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Королева plus size: криворожанка завоювала титул віце-міс на конкурсі краси

Краса не має розмірів. Переконала у цьому всю Україну криворожанка Олександра Кіщенко. Дівчина стала віце-міс на конкурсі краси серед моделей із пишними формами. 23 конкурсантки побороли власні комплекси, проходячи різноманітні випробування. Все заради того, аби отримати звання королеви plus size і таку омріяну корону. Тепер переможниця конкурсу або віце-міс представлятимуть Україну на міжнародних фестивалях краси. Детальніше про конкурс криворожанка розповіла нашим журналістам.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Чиста вода - у кожен дім". У Кривому Розі готують нову програму очищення води, - Костянтин Павлов

У Кривому Розі триває послідовна комплексна робота з покращення якості водопостачання для криворіжців. На Карачунівському водозабірному комплексі вже впроваджена унікальна триступенева система очищення питної води. Замість старих зношених труб, встановлюють сучасні пластикові. А з наступного року розпочнеться реалізація нової програми «Чиста вода - в кожен дім».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Двічі битий. У Софіївці відгамселили мешканця Кривого Рогу. Відео

Вночі 2 грудня до Софіївського відділення поліції повідомили про те, що у місцеву лікарню доставили чоловіка із тяжкими тілесними ушкодженнями. Постраждалим виявився 40-річний криворіжець, - інформує поліція області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки