03 грудня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.12.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Кривий Ріг - головний: реконструкція привокзальної площі

Головному вокзалу - сучасну площу. Проєкт реконструкції Привокзальної представили фахівцям і громаді. Замість звичної оку території буде комфортна і красива зона відпочинку для мешканців і гостей міста. Анна Паукова занурилась у деталі проєкту.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перший сніг: дорожня техніка на вулицях міста

Кривий Ріг - зимовий. Перший сніг – і дебютне розчищення доріг та тротуарів цього сезону. Відучора дорожня техніка - на вулицях. Як працювалося, запитував спеціалістів Олександр Карамушка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На шахті Тернівська постраждав робітник

Сьогодні на шахті "Тернівська" Криворізького залізорудного комбінату стався обвал породи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вірус з короною: небезпека самолікування антибіотиками

Вірусні інфекції не лікуються антибіотиками. Інфекціоністи закликають криворіжців під час респіраторних захворювань, в тому числі COVID-19, не купувати самостійно в аптеці непотрібні дорогі препарати. Вони переконані: професіонал не призначатиме завчасну антибактеріальну терапію пацієнтам з вірусною недугою. Бо неконтрольований прийом таких ліків може завдати великої шкоди організму. В продовження теми - наш сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спроба не вдалась: чоловіка, що вистрелив собі в голову, рятують лікарі тисячки

Сьогодні вночі в одному з будинків Металургійного району виявили чоловіка з вогнепальним пораненням голови. На місце прибули медики та співробітники поліції. Правоохоронці припускають: чоловік намагався накласти на себе руки. Сьогодні в тисячці чоловіка прооперували. Медики констатують: зараз його стан важкий, але стабільний.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Право чи обов'язок? Що люди думають про участь у виборах?

Соцопитування засвідчують - місцеві вибори-2020 ознаменувалися рекордно низькою явкою виборців. Хтось вбачає у цьому провину коронавірусу, дехто говорить про розчарування українців у політичній системі. Як заохотити виборців йти на дільниці? Серед різноманітних думок подекуди виникають досить спірні - як-то зробити волевиявлення обов'язковим. Чи реальний такий сценарій та як ставляться до такої ідеї містяни? Дізнаємося з сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нецивілізований тариф: слідом за газом в Україні мають подорожчати тепло й електроенергія

Заяви про "украй низький" тариф на електроенергію для населення. Оновлені цифри в платіжках за газ і тепло. "Нова" пенсія та прожитковий мінімум. Так стартував грудень для громадян України. Питання від людей - як вижити?  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Уроки фізкультури - в новому залі: в гімназії №46 відремонтували спортзал

Спортзал - під ключ. У 46-ій гімназії завершили ремонт спортивного залу. А загалом по місту останнім часом відремонтовано зали для занять фізкультурою і спортом у чотирьох десятках шкіл. Ігор Кононенко про це детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сили жити і творити: сьогодні- День людей з інвалідністю

Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Крізь призму «обмеження свободи руху» ці люди проносять незламні мрії, знаходять сили жити і творити. Власним прикладом надихають інших. Наша Юлія Вєтряк збирала історії людей, які не бояться бути собою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Молоді - про історію краю: у навчально-виробничому центрі оновили експозицію музею козацької слави

В навчально-виробничому центрі оновили експозицію музею козацької слави. Тут - предмети побуту, макети січових військових укріплень, історії про козаків та їхніх нащадків.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Камерне кіно на карантині: за яким фільмом провести час у вимушеній ізоляції?

Карантин вихідного дня - вже не актуальний, та все чіткіше перед українцями постає перспектива новорічного локдауну. Поки що урядовці не квапляться називати дати, обіцяють попередити заздалегідь, аби люди могли підготуватися до вимушеного усамітнення. А наш колега, ведучий програми "Книжкіно" Максим Кабір вже зараз готовий порадити, за яким приємним заняттям провести час удома.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На шахті "Тернівська" постраждали двоє гірників. У якому вони стані?

Як ми писали, сьогодні на шахті "Тернівська" (ПАТ “Криворізький залізорудний комбінат”)  стався обвал гірської породи. Наші журналісти дізнались про стан постраждалих. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На шахті "Тернівська" стався обвал гірської породи. Є постраждалі

Сьогодні з шахти "Тернівська" передали про обвал гірської породи на горизонті -1383 метри. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки