13 січня 2021

Державний аграрний реєстр КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ПРАВОкуємо"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.01.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Засніжило: міські служби з ночі розчищають дороги Кривого Рогу

Зимової погоди - дочекались. У ніч на середу у місті засніжило. Вже з другої години ночі до роботи стало пів сотні одиниць спецтехніки. Допомогли і промислові підприємства, а вранці до прибирання снігу долучились управителі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Челендж проти снігопаду: освітяни закликали всіх бажаючих долучитися до розчищення снігу

У час, поки комунальники борються зі снігом - городяни теж не пасуть задніх. У місті оголосили челендж “100 квадратних метрів”. Лопату в руки і нумо чистити сніг, - так відреагувало на заклик чимало активних криворіжців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні надвечір надійшла інформація про замінування одного з житлових будинків у центрі міста

Сьогодні надвечір надійшла інформація про замінування одного з житлових будинків у центрі міста. Наші журналісти з'ясовували подробиці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У пам'ять про Григорія Гутовського: в місті пройшли меморіальні заходи

Вшанували пам'ять видатного земляка. Сьогодні криворіжці згадували Григорія Гутовського - колишнього очільника міськвиконкому, який реалізував у Кривому Розі десятки потужних проєктів - від введення у дію першої черги швидкісного трамвая до будівництва нових мікрорайонів. Меморіальні заходи відвідала і наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міський голова Костянтин Павлов підписав розпорядження про скликання чергової сесії міськради

Міський голова Костянтин Павлов підписав розпорядження про скликання чергової сесії міськради. Засідання постійних комісій відбудеться 22 січня, пленарне засідання призначене на 27 січня, початок о 9-ій. Депутати, зокрема, заслухають інформацію керівників місцевих прокуратур та органів Нацполіції про результати діяльності на території міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Субсидії: кому дають, в кого забирають. Нове в новому році у призначенні субсидій

З першого січня в Україні набули чинності зміни в порядку призначення житлових субсидій. Перелік осіб, які мають право на цей вид державної допомоги, розширили. Чи спрощує житлова субсидія життя криворіжцям та що робити у разі відмови у призначенні допомоги - дізнавалися наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Золоті яйця: у чому причина здорожчання яєць?

Кілька днів тому експерти анонсували суттєве підвищення цін на курячі яйця. Різкий стрибок пов’язують зі здорожчанням кормів для птиці. Причини золотих яєць та прогнози економістів щодо ринку продовольчих товарів - дізнавався Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вірус з короною: особливості тестування

Понад 32 тисячі – таку кількість ПЛР тестів проведено у Кривому Розі з початку пандемії. В середньому кожен третій тест давав позитивний результат. Влітку та восени інфікувань коронавірусом виявляли більше - майже половина проведених тестів були позитивними. Що на сьогодні – дізнавався Євген Клусовський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
МОЗ про адаптивний карантин

Учора з'явилась інформація про наміри МОЗ продовжити жорсткий карантин і після 25-го січня. Сьогодні міністр Максим Степанов спростував це, утім, зазначив: адаптивний карантин продовжать щонайменше до 28-го лютого. Через велику кількість контактів українців під час зимових свят Міністерство охорони здоров'я прогнозує збільшення рівня захворюваності на ковід і ускладнення епідситуації з сезонними ГРВІ та грипом.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Побутовий резонанс: під час п'яного застілля дочка убила матір

Забили до смерті. Резонансний випадок стався цієї ночі в Центрально-Міському районі. 19-річна криворожанка із своїм співмешканцем побили матір дівчини. Від травм жінка померла. А починалося все з п'яної перепалки за столом.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Онлайн-торгівля і послуги: як локдаун змінив щоденне життя криворіжців

Двотижневий локдаун вніс корективи в життя українців. І без того актуальні онлайн-послуги стали чи не єдиним способом придбання окремих груп товарів. До посиленого карантину переважно були готовими в Кривому Розі як споживачі, так і продавці та представники служб доставки.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свята у мандрівках: зимові курорти і туристичні перспективи

Локдаун - відпочинку не завада. Попри тимчасове посилення карантинних обмежень, чимало криворіжців проводять зимові відпустки на вітчизняних і закордонних курортах. Які варіанти в топі та що очікує на туристичну галузь найближчим часом - з'ясовували наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спортивні підсумки минулого року: для криворізьких спортсменів рік видався щедрим на досягнення

Минулий рік був урожайним на досягнення для спортсменів Кривого Рогу. У місті відбулося понад триста спортивних змагань різного рівня. Більше двох тисяч медалей різного ґатунку завоювали наші земляки. Серед них - і тринадцять відзнак престижних міжнародних змагань.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки