14 січня 2021

Засідання міськвиконкому: у місті затвердили план підготовки до наступної зими

Пів зими попереду, а підготовка до наступного сезону холодів уже стартувала. Завдання для теплогенеруючих підприємств - модернізувати мережі та котельні, забезпечувати стабільну подачу тепла до кожного будинку в усіх районах Кривого Рогу. Іван Проводов знає, з чого починатимуть і як планують забезпечити економію ресурсів у місті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 14.01.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Убезпечитись у холоди: у місті організують діяльність пунктів обігріву

Арктичні повітряні маси несуть в Україну відчутні морози. Кривий Ріг зі снігом - комунальники працюють безперервно. Сьогодні міський голова Костянтин Павлов провів оперативну нараду та доручив усім службам мобілізуватись для посиленої роботи на час холодів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Послуги в період локдауну: як працюють заклади побутового обслуговування на час карантину

До об’єктів побуту і технічного обслуговування - різні вимоги під час локдауну. Хтось приймає за попереднім записом, а хтось вимушений зачиняти перед клієнтами свої двері. Ательє, салони краси, ремонт автомобілів – про реалії побутових послуг у карантин - розкаже Олександр Карамушка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нічна пожежа: на вулиці Джамбула палала масштабна конструкція

Сьогодні близько першої години ночі в Покровському районі по вулиці Джамбула сталася масштабна пожежа. Локалізувати її вдалося через півтори години. Повністю ж загасити - лише о п’ятій ранку. Ліквідовували загоряння два пожежно-рятувальні відділення. Люди в пожежі не постраждали.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Потрапила в лікарню: літня жінка отримала опіки на власній кухні

Пожежа на кухні. Літня жінка отримала опіки під час приготування їжі. Деталі - у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП в Довгинцівському районі: пасажир із травмою, дитина не постраждала

У Довгинцівському районі зіткнулися дві іномарки - один чоловік травмувався. В момент аварії в одному з автомобілів перебувала мала дитина.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Енергомодернізація ОСББ: конкурс "Громадський бюджет" - у допомогу співвласникам

Торік десятки будинків енергомодернізувалися завдяки дії міської програми "Громадський бюджет". Серед переможців конкурсу - і члени ОСББ "Старовокзальна оселя". Співвласники спрямували кошти на модернізацію системи опалення свого будинку. Більше знає про це Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Безпека і комфорт - цілодобово: фахівці "Криворіжгазу" в час посиленого карантину працюють у звичайному режимі

Акціонерне товариство "Криворіжгаз" обслуговує понад дві тисячі кілометрів газових мереж, майже тисячу споруд на газопроводах та близько двох тисяч будинкових регуляторів тиску. У період посиленого карантину їхні завдання залишаються незмінними - підтримувати повноцінну роботу газових мереж та обладнання. Продовження теми - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Профілактика булінгу: відеоконференція для психологів та соціальних педагогів

Тему шкільного цькування сьогодні розглянули на відеоконференції для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти. Обговорювали технології профілактики булінгу в шкільних колективах. Як зазначають психологи, булерами стають, як правило, звичайні діти, які просто не знають, як реалізуватися. Тож, аби завчасно попередити дитяче насильство, необхідно знати, куди звертатися.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Митець року: криворожанка отримала перемогу в студентському обласному конкурсі

Студентка гірничо-металургійного факультету КНУ Катерина Пищикова стала переможницею конкурсу "Студент року Дніпропетровщини". Вона стала кращою в номінації «Митець року». Дівчина поєднує навчання у виші і в кіношколі, а ще - створює оригінальні сценарії. Минулого літа спільно з творчою групою завершила роботу над тизером для науково-фантастичної драми. Про цю роботу і подальші плани талановитої дівчини - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Заборонять? Нардепи вважають музику в транспорті акустичним насильством

Депутати пропонують заборонити трансляцію музики чи фільмів у громадському транспорті.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
"Наламали дров". У Кривому Розі молодики вирубували ліс

Сьогодні по обіді під час патрулювання Тернівського району на об'їзній дорозі, біля парку Північний, патрульні помітили свіжоспиляні стовбури дерев, – повідомляє патрульна поліція. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі стартувала підготовка до опалювального сезону 2021-2022

Кривий Ріг першим в Україні розпочав підготовку вже до нового опалювального сезону 2021-2022 років.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Мер Костянтин Павлов доручив організувати для криворіжців пункти обігріву. Адреси

Міський голова Костянтин Павлов провів оперативну нараду та надав доручення управлінню надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, а також керівникам районів та комунальним службам мобілізувати усі ресурси задля того, щоб містяни були максимально захищені, а вулиці й тротуари - прибрані від снігу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки