21 січня 2021

День Соборності України КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 21.01.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Мета - зниження тарифів: мер Кривого Рогу в столиці взяв участь в урядовій нараді

Не допустити зростання тарифів. З такою метою вирушили до столиці члени Асоціації міст України. Міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов разом з мерами інших міст взяв участь в урядовій нараді з питань тарифної політики. Домовленості про те, що тарифи рости не будуть, вдалося домогтися. Вже у наступний понеділок заплановане підписання Меморандуму між урядом, АМУ та представниками парламенту щодо першочергових кроків з урегулювання різниці в тарифах на тепло, а також компенсації збитків підприємствам теплопостачання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
П'ятий рік з програмою "Теплий дім": у місті стартував цьогорічний конкурс з енергозбереження

П'ятий рік у місті діє програма з енергозбереження житлових будинків «Теплий дім». За цей час на її реалізацію з міського бюджету виділили 45 мільйонів гривень. Понад 335 будинків - переможців конкурсу вже стали енергоефективнішими. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Діагностичний резерв: в інфекційній лікарні капітально ремонтують лабораторію

Модернізація і переоснащення медзакладів. В міській інфекційній лікарні капітально ремонтують клініко-діагностичну лабораторію. Очікується, що після реконструкції на третину зросте кількість лабораторних досліджень на ковід, які проводяться в місті. Скоротиться і термін обробки біологічних зразків, що має важливе значення для раннього встановлення діагнозу та визначення методів лікування.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Другий тиждень локдауну: життя у місті в умовах жорстких обмежень

Трохи більше трьох діб до завершення локдауну. 25-го січня підприємці зможуть видихнути з полегшенням. Та поки жорсткі вимоги - в силі. Офлайн - будматеріали, одяг та іншу продукцію – купувати не можна. Товари - тільки онлайн. Другий тиждень локдауну в Кривому Розі: як живемо – далі в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ремонтувати - цивілізовано: безпеку городян та питання благоустрою - обговорили на нараді у мерії

Відновлення об’єктів благоустрою після проведення аварійно-ремонтних робіт - актуальне питання в Кривому Розі. Сьогодні мер міста нагадав комунальникам, що самим лише відновленням мереж ремонтні роботи не обмежуються. Дотичні проблеми - безпеку городян та питання благоустрою - обговорили на нараді у мерії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві

Вчора мешканці вулиці Петриківської стали свідками моторошної знахідки. Поблизу покинутої будівлі місцеві жителі виявили обгоріле тіло людини. Правоохоронці встановили особу загиблого та причини смерті. За попередньою інформацією, напередодні 23-річний чоловік під час сварки кілька разів ударив 34-річного господаря одного з будинків кувалдою по голові. Від травм той помер на місці. Підозрюваного у вбивстві затримали.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Годувати дитину - корисним: поради дієтолога щодо дитячого раціону

Як створити умови, аби дитина правильно розвивалась та була здоровою? В числі головних чинників, кажуть фахівці - правильне харчування. Взимку дотримуватись збалансованого раціону складніше, аніж в період літніх овочів. Коли ж на вулиці лютують морози, багатьом легше замовити фаст-фуд прямо додому. До того ж, цю їжу так люблять діти. Тим часом дієтологи наполягають - не кожна страва однаково корисна, а надто для дітей. Тему досліджувала Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Матері-героїні: чотири криворізькі багатодітні мами торік були удостоєні почесного звання

Перед Новим роком понад 900 українських жінок за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього розвитку отримали звання «Мати-героїня». Серед них - три криворожанки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сталюшина ялинка: на "АрселорМіттал Кривий Ріг" назвали переможців дитячого конкурсу

Іграшковий хенд-мейд або як нагадати батьками про уроки праці в школі. Напередодні новорічно-різдвяних свят «АрселорМіттал Кривий Ріг» оголосив конкурс на кращу новорічну прикрасу, виготовлену власноруч. Учасниками конкурсу «Сталюшина ялинка» стали діти працівників підприємства. Про сімейну творчість, яка об'єднує – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Графіки роботи пунктів оформлення та видачі «Картки криворіжця»

У місті змінили графіки роботи пунктів оформлення та видачі «Картки криворіжця». Ці зміни ввели у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції, - повідомляють на Порталі криворіжця.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі 143 дитини мріють про родинне тепло й батьківську турботу

На 1 січня 2021 року, у криворізьких сім’ях виховують 87% дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, - інформують у службі у справах дітей міськвиконкому.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Керівництво Павлоградської поліції змушувало людей чинити злочини "для показників розкриття"

Вісьмом поліцейським Павлоградського відділу поліції, серед яких начальник відділу та його заступник, інкримінують створення злочинної організації, перевищення службових повноважень, незаконне поводження зі зброєю, скоєння крадіжок та збут наркотичних речовин, - повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора України.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Бережіться відлиги! У Кривому Розі тануть небезпечні бурульки

Нестійкі погодні умови – відлига вдень і заморозки вночі та значне нагромадження снігу на дахах будинків сприяють активному утворенню бурульок та призводять до сповзання снігу, – нагадують в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськвиконкому. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки