24 січня 2021

Три роки без вироку: адвокат матері Олександра Лютова про розгляд справи вбитого студента

З часу зухвалого викрадення та вбивства юнака - минуло три роки. Та суд і досі не виніс вердикт. У Кривому Розі триває розгляд справи Олександра Лютова. У січні 2018-го 20-річного студента викрала група зловмисників. Батьки заплатили викуп. Але сто тисяч гривень сина не повернули - хлопця убили. Коли закінчиться судова тяганина? Та, головне, яким буде покарання для підозрюваних - намагався з'ясувати Олег Ендрексон.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врятувати собаче життя: як допомогти тваринам вижити узимку і не піти проти законів природи?

Підтримати узимку. Кому з тварин не обійтися без підтримки у холоди? Як зимують найближчі до людей чотириногі та пернаті? І як, керуючись благородними намірами, не піти проти законів природи? Відповіді шукав Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Неприватне листування: чи стане таємне явним через мобільні месенджери?

Неприватна приватна переписка. Чи не головним ньюзмейкером початку року став один із топових світових месенджерів - Вотсап, який оголосив про нову політику конфіденційності. Мільйони користувачів почали бити на сполох - мовляв, особисті дані та всі подробиці їхнього листування можуть потрапити до третіх рук. Наші журналісти з'ясовували, чи стає таємне явним через численні мобільні месенджери. Та чи можна бодай один із них вважати безпечним? Олег Ендрексон продовжить тему.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологічний захід - за регламентом: у Кривбасі розпочато скид шахтних вод

Скид шахтних вод, подача води з Карачунів та наповнення водосховища Дніпровською водою. Неперервний комплексний захід, який контролює управління екології та привертає увагу міських активістів-екологів. Тонкощі процесу - у сюжеті Євгена Клусовського.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мати - це звучить гордо: криворізька мама-героїня Олена Луценко

Цінністю та гордістю будь-якої країни є багатодітні родини. Це особливі сім'ї, в яких змалечку прищеплюють дітям кращі людські якості. Берегинями таких родин є матері. Народити, виховати та поставити на ноги як мінімум п'ятьох дітей - і справді подвиг, гідний звання Героя. На сьогодні почесне звання "Мати-героїня" носить 201-а криворожанка. Мама трьох синів і стількох же доньок Олена Луценко поповнила цей список перед новим роком. В гостях у багатодітної сім'ї побувала Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Речі з історією: криворізькі колекціонери і іхні унікальні скарби

Мода на ретро. Збирати, реставрувати та показувати таким же шанувальникам, як і сам - ось таке воно, задоволення колекціонера. Кажуть, що у старих речей є душа. І саме вона наділяє раритети майже безмежною владою над людськими серцями і цілими епохами. Що цікавого колекціонують криворізькі любителі старовини – розкаже Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
І екстрим, і спокій: що за сила жене на лід зимових рибалок?

Серед тих, хто більше за всіх любить узимку морози - затяті рибалки. Щойно водоймища скує крига - вони вже на льоду, і чаклують над ополонками. Прийти додому з рибою чи без - для багатьох із них не принципово. Справа - в азарті. Із затятими рибалками поспілкувався Ігор Кононенко, аби з'ясувати, що ж привабливого у сидінні на ящику з вудкою над маленьким отвором у річці у морозний день.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зима: казковий Кривий Ріг - очима операторів Рудани

На цьому тижні зима нарешті продемонструвала криворіжцям усю свою красу. Сніг, іній, мороз, зимові розваги - такими згадуватимуть ці січневі дні у нашому місті. Казковий Кривий Ріг - очима операторів Рудани - на завершення випуску.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Доїв" таксистів. Криворізькому патрульному, затриманому за хабар, повідомили про підозру

Заступнику командира батальйону Полку патрульної поліції Кривого Рогу, якого днями затримали на хабарі у 20 тисяч гривень, ДБР повідомила про підозру (ч. 3 ст. 368 КК України).

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Неподалік Кривого Рогу управляючий гранітним кар'єром підірвався на розтяжці

Гранату Ф-1 встановили на розтяжці поруч із будинком 66-річного чоловіка, - повідомляє Цензор.НЕТ. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі 8-річний хлопчик застряг у комп'ютерому кріслі

23-го січня о 17:03 рятувальникам повідомили про те, що ніжка дитини застрягла в кріпленні комп’ютерного крісла, – інформує пресслужба обласної ДСНС. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Сьогодні у Кривому Розі хмарно, ввечері можливий дощ. +4 +8 градусів

За прогнозами синоптиків, сьогодні у Кривому Розі весь день буде хмарно. Надвечір можливий дощ. +4 +8 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА