25 січня 2021

Завжди радійте КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 91 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 25.01.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 25.01.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Знову за парти: майже 70 тисяч криворізьких учнів повернулись до звичного формату

Відсьогодні 145 освітніх закладів міста відновили навчальний процес. На час локдауну, з восьмого січня, діти навчалися дистанційно. Чи все готове до прийому учнів, з'ясовував мер міста. Костянтин Павлов сьогодні провів ранок у 95-ій гімназії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стомлені локдауном: криворіжці дочекалися шопінгу, та ажіотажу в супермаркетах немає

Понад два тижні жорстких заборон - позаду. В Україні завершився період локдауну, на зміну якому прийшов вже звичний адаптивний карантин з умовною помаранчевою позначкою. Про січневі обмеження по-криворізьки та настрої містян - Олег Ендрексон.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологічний транспорт - у пріоритеті: в місті планують закупити 50 нових трамваїв

Екологічність, соціальне спрямування і перспективність. У Кривому Розі продовжують розвивати комунальний транспорт. У рамках співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією у місті планують закупити 50 новий трамваїв. Детальніше про це - Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пригоди на дорозі: обставини ДТП встановлює поліція

Автівки розбиті, люди постраждали - останні дні у місті пройшли не без дорожньо-транспортних пригод. Зведення поліції - у нашій добірці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вкоротив собі віку

Учора в Апостолівському районі у лісосмузі виявили тіло чоловіка у зашморгу. В поліції розслідують справу про самогубство.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відчувати життя: в дитсадку №230 за проєктом "Громадського бюджету" створили сенсорну кімнату

Не кімната, а казка. Відтепер дитячий світ малечі 230-го дитсадка став у стократ кращим. І зробило його таким - відкриття сенсорної кімнати. Тут близько двохсот ігор на різну тематику. Допомогла втілити в життя мрію педколективу участь у Громадському бюджеті. Про територію дитинства, де граються та відчувають, - Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Родина для братів: трьох вихованців центру реабілітації дітей влаштували до дитбудинку сімейного типу

Довгинцівський район - у лідерах по місту за кількістю дитбудинків сімейного типу та прийомних родин. Зараз в них виховується п'ятдесят чотири дитини, які стали сиротами чи позбавлені батьківського піклування. Сьогодні до них приєдналося ще троє братів. Їх прийняв дитбудинок сімейного типу Павленкових.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ламати - не будувати: в Саксаганському районі розтрощили нову зупинку громадського транспорту

Обмальована й потрощена - у суботу нова зупинка біля 2-ї міськлікарні постраждала від рук вандалів. Хто це зробив - досі невідомо. Деталі з'ясовував Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стимул для юної художниці: криворожанка Юлія Іванова отримала президентську стипендію

Президентська стипендіатка - із пензликом. Шістнадцятирічна Юлія Іванова стала одним з найкращих молодих митців України. Про талановиту землячку розкаже Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Орел заказника Візирка: Інгулецький комбінат реалізував ідею створення нового арт-об'єкту

Інгулецький комбінат продовжує облаштовувати територію заказника «Візирка». Нещодавно на вершині одного з пагорбів з’явилась скульптура птаха. Її створив місцевий скульптор Олександр Канібор. Як виглядає скульптура з висоти пташиного польоту – бачили наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Заламував руки "ластівкою" і сідав на спину затриманому. Криворізького патрульного судитимуть

Патрульний із Кривого Рогу постане перед судом за тортури - безпідставне застосування сили та спричинення фізичного болю затриманому, - повідомляють у ДБР.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки