26 січня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 26.01.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Взаємодія служб - для вирішення проблем мешканців: мер міста провів нараду з керівництвом Довгинцівського району та комунальних підприємств

Сьогодні міський голова Костянтин Павлов провів нараду з керівниками житлово-комунальних та промислових підприємств, які ведуть діяльність у Довгинцівському районі. Ключові питання - благоустрій і розгляд звернень громадян. Детальніше - Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сезонні захворювання: медики - про цьогорічний сезон ГРВІ та грипу

Не ковідом єдиним переймаються цієї зими лікарі. ГРВІ та грип залишаються у топі сезонних недуг. Яка епідситуація в місті - ми дізнавалися у центрі сімейної медицини.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Студенти ДЮІ повертаються в аудиторії: заклади вищої освіти переходять на очну та змішану форму навчання

Локдаун завершено, відтак, за рекомендацією Міносвіти, частина вишів і закладів профтехосвіти вже розпочали навчання в очній або змішаній формі. Інші планують цей перехід на початок лютого. Сьогодні повернулись до аудиторій і старшокурсники Донецького юридичного інституту.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кадри для Кривбасу: в КНУ обговорили питання підготовки кадрів для виробництва і транспорту

Тим часом науковці та освітяни вкотре виносять на обговорення питання кадрів для Кривбасу. Представники підприємств та науково-дослідних інститутів зібрались сьогодні в КНУ, аби обговорити перспективи підготовки та перепідготовки інженерних та робітничих кадрів електромеханічного профілю для потреб виробництва і транспорту.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Казкові умови для вихованців "Казки": у дитсадку №88 встановили сучасне обладнання для підігріву води

У Кривому Розі на утримання та розвиток освітньої галузі цьогоріч передбачено понад 3 мільярди триста мільйонів гривень. Це 43 відсотки бюджету міста. Майже 27 мільйонів йдуть на капітальні ремонти, більше трьох мільйонів - на реалізацію проєктів-переможців конкурсу «Громадський бюджет». Ще на 5 мільйонів закуплять сучасне обладнання. Таке вже встановлене у дитсадку "Казка".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День екологічної освіти: наочно і доступно про збереження довкілля розповідають інформаційні видання та заходи управління екології

Відповідальність за довкілля, бережливе ставлення до природи та підвищення суспільної екологічної свідомості – саме сьогодні, 26 січня, у світі відзначають день екологічної освіти. Яку просвітницьку роботу проводять у цьому напрямку в нашому місті – розкаже Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перемога криворізького студента: Ярослав Сисоєв - серед авторів кращих робіт в Україні з вирішення судового спору

Робота майбутнього правника Ярослава Сисоєва - серед найкращих в Україні. Криворізький студент представив своє бачення вирішення цивільного спору. Його викладачі-наставники діляться, такий успіх - не випадковість, а закономірність. Продовжить Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Родина для сестричок: вихованки Будинку дитини тепер - у прийомній сім'ї

Ще двоє маленьких криворожанок знайшли тепло родинного затишку. Двох сестер, матір яких позбавили батьківських прав, передали з Будинку дитини на виховання та спільне проживання в прийомну сім’ю. Деталі знають наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Переможці творчого змагання: понад п'ятсот робіт надіслали на конкурс імені Григорія Синиці

Конкурс імені Григорія Синиці, що проходить у місті вп'яте, зібрав творче юнацтво з усієї України й не тільки. Кількість робіт, які надіслали учасники, перетнула пів тисячі. Яка тематика цьогорічних робіт, який рівень та за якими критеріями обирали найкращих, знає Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Як зберегти красу взимку: поради косметологів, перукарів та дієтологів жінкам, які хочуть зустріти весну красивими

Кожна зміна пір року - справжнє випробування для жіночої краси. Усі примхи погоди кожна жінка одразу помічає у дзеркалі. Про те, як захистити себе від негативного впливу взимку - в сюжеті наших журналістів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Після перемовин з мерами міст, в уряді вирішили не підвищувати тарифи на газ для населення

Після нелегкої наради з мерами великих міст прем'єр-міністр Денис Шмигаль пообіцяв у Раді не підвищувати тарифи до кінця опалювального сезону.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Рада ухвалила закон про референдум. За що можна голосувати, а за що ні?

Народні депутати у другому читанні ухвалили законопроєкт №3612 про народовладдя через всеукраїнський референдум.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Мальовничі пейзажі, соковиті натюрморти. У криворізькому музеї експонують роботи митців

26 січня у Криворізькому історико-краєзнавчому музеї відкрилася виставка «Митці - тобі, соборна Україно». В експозиції представили близько 50 експонатів авторів із різних куточків країни – картини, вироби з мармуру і різьблення.
 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
До 8 років в'язниці загрожує запоріжцеві за 200 фальшивих "замінувань". Відео затримання

У Запоріжжі чоловік приймав «замовлення» на псевдомінування різних об’єктів через Інтернет. Служба безпеки України викрила та затримала зловмисника, - повідомляє пресслужба СБУ. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки