07 лютого 2021

Недитяча історія: за що у криворожанки забрали дитину з інвалідністю?

Ледь не зморила голодом. Криворожанку звинувачують у неналежному догляді за дитиною з інвалідністю. Умови життя в її квартирі непридатні для того, аби там перебувала хвора дитина - заявляють в місцевій прокуратурі №1. Світло і газ енергетичні компанії вимкнули за борги, всюди сміття та сморід. Ні мати, ні її друга донька в свої двадцять один - не працюють. В якому стані перебуває дівчинка та що загрожує її матері, дізнавався Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гроші на старість: чи готові українці довіряти недержавним пенсійним фондам?

Уряд України планує внести до парламенту законопроект про запровадження накопичувальної професійної пенсійної системи. Тема недержавного пенсійного страхування, яке широко діє в різних країнах світу, в Україні викликає чимало запитань. Чи готові криворіжці довіряти недержавним пенсійним фондам, запитував Антон Глущенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чия земля? З першого липня в Україні відкриється ринок землі

Земельна реформа в Україні на старті. Вже з першого липня має відкритись ринок землі. Українці зможуть здійснювати правочини із землею сільськогосподарського призначення - продавати, дарувати свої паї чи земельні ділянки. За яких підстав це можливо, які документи необхідно оформити попередньо, та на що зважати. аби уникнути помилок - ці актуальні питання для землевласників допомагають прояснити юристи центру безоплатної правової допомоги.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чорне волонтерство чи благородна справа: майже детективна історія притулку для бездомних тварин

Чорні волонтери, залякування, земельне питання — що стоїть за історією порятунку безпритульних тварин? На цьому тижні наш журналіст Антон Глущенко розбирався у непростій життєвій ситуації простої людини.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хлопець із сусідньої вулиці: щороку у лютому шанувальники та друзі знову і знову повертаються до Кузьми

Його називали хлопцем з сусідньої вулиці. Він обожнював слово "чувак". За ним сумують мільйони українців - меломанів і не тільки. Шість років тому в аварії під Лозуваткою загинув лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко, або ж просто - Кузьма. Він повертався додому після концерту в Кривому Розі. Наш Олег Ендрексон разом з шанувальниками артиста взяв участь у традиційному автопробігу пам'яті Кузьми та намагався з'ясувати, в чому був феномен Скрябіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Covid VS пиво. У Британії через закриття пабів зіпсується 50 млн літрів пива

Після закриття ресторанів і пабів під час локдауну у Великій Британії пропаде майже 50 млн літрів пива вартістю приблизно 12,6 млрд грн.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У пожежі в криворізькому гуртожитку постраждав чоловік з інвалідністю

6-го лютого о 11:31 спалахнула пожежа в багатоповерхівці на вулиці Домнобудівників Металургійного району, – повідомляє обласна ДСНС. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Сьогодні у Кривому Розі морозно і хмарно, можливий сніг. -7 -10 градусів

За прогнозами синоптиків, сьогодні у Кривому Розі триматиметься хмарна погода. Ввечері очікують сніг. -7 -10 градусів.

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА