08 лютого 2021

Випуск № 93 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
Зима у місті: на автошляхи вийшли 100 одиниць снігоприбиральної техніки

Цього року зима вже не вперше показує характер. Цілу добу Україну замітає. У Кривому Розі опади почалися в ніч на понеділок. Дорожникам доводиться боротися з ожеледдю. Першочергова увага - до стану автошляхів, зупинок, тротуарів, території поблизу соціальних установ.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вірус з короною: за тиждень в Україні розпочнеться вакцинація від COVID-19

За минулу добу у Кривому Розі не додалося жодного підтвердженого випадку коронавірусної інфекції. Немає і летальних випадків. 97 криворіжців одужали. Зараз у місті лікуються від ковід загалом 629 пацієнтів. З них менше ста - у стаціонарах. Така інформація міського оперативного штабу. Тим часом уряд затвердив план масової вакцинації населення. Обіцяють: перший етап розпочнеться вже через тиждень.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Санкції до порушників карантинних норм.

Криворізьке управління Держпродспоживслужби продовжує моніторинг щодо дотримання карантинних вимог. Порушення фіксуються в багатьох закладах, передусім громадського харчування. Що чекає на порушників - дізнавалась Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Два тіла в будинку на вулиці Мерецкова.

Вчора в одному з будинків приватного сектора у Центрально-Міському районі знайшли тіла чоловіка та жінки. Детальніше про це - Олександр Карамушка.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відзнака за небайдужість

Днями до Криворізького гірничо-електромеханічного коледжу навідались поліцейські. Візит до навчального закладу переслідував заохочувальну мету. Правоохоронці відзначили подяками двох студентів, які проявили небайдужість та надали людині допомогу в критичній ситуації. У деталях цієї справи розбирався Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Цей день 08.02.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Бачити перешкоду: юні винахідники з Кривого Рогу розробили смарт-пристрій для людей з вадами зору

У Кривому Розі сконструювали пристрій для орієнтування у просторі людей із вадами зору. Смарт-виріб попереджує про перешкоди на шляху відповідними сигналами. Спілкувався із авторами та випробував «кепі» на собі Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Путівки на Олімпійські ігри: двоє криворізьких спортсменів готуються до літніх Олімпійських ігор

На літній Олімпіаді в Токіо криворіжці зможуть повболівати не тільки за українців, а й безпосередньо за земляків, спортсменів зі свого міста. Плавець Дмитро Кесіль вже має ліцензію на головний спортивний форум світу. А ось борчиня Ілона Прокопевнюк ще доводитиме своє право представляти країну на Олімпіаді-2021.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Новий рік з улюбленими піснями: за тиждень стануть відомі імені переможців онлайн-конкурсу

У Новий рік - з улюбленими піснями". Через карантин цьогорічний Всеукраїнський фестиваль проходить онлайн. Хто представив свої номери та коли будуть названі переможці конкурсу, дивіться далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Історії кохання Анатолія та Світлани Ващенків - у спецрубриці до Дня Святого Валентина

Час любити. З нагоди Дня святого Валентина ми розпочинаємо рубрику "Історії кохання". Наші герої - криворізькі родини, люди, різні за віком і родом занять, але об'єднані щирим почуттям і позитивним поглядом на світ. Сьогодні про надзвичайну родину, яка в тандемі виховує дітей, рятує і отримує максимум від життя

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Цей день-спорт: Кубок "Спартака"

В суботу відбувся перший відкритий турнір з футзалу серед дітей на кубок «Спартака», присвячений пам’яті ветеранів клубу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Упоратись з негодою. На вулиці Кривого Рогу вивели 100 одиниць спецтехніки

З 22-ї години учорашнього вечора у Кривому Розі мобілізували техніку, людей і ресурси для подолання наслідків негоди, - повідомив заступник міського голови Олександр Катриченко.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки