22 лютого 2021

Свобода. Думки мудрих КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 95 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 22.02.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 22.02.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Факели пам'яті: сьогодні криворіжці відзначили 77-му річницю визволення міста

77 років під мирним небом. 22-го лютого 1944-го року Кривий Ріг був визволений від нацистських загарбників. Цю пам'ятну дату в місті сьогодні відзначили традиційним урочистим заходом. Наш перший репортаж - з меморіального комплексу "Перемога" на проспекті Миру.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Квіти визволительці міста: привітання і подарунки принесли мер міста Костянтин Павлов та представники ветеранської організації

Одна землячка зі статусом визволительки Кривого Рогу нині серед нас - Валентина Погорєлова. У роки Другої світової війни вона була сержантом медичної служби пересувного госпіталю. Надавала допомогу тисячам важко поранених бійців. Сьогодні у гостях у Валентини Іванівни був мер міста Костянтин Павлов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фронтові спогади: криворожанка Емілія Балабас, через майже вісім десятиліть пам'ятає, як усе було

Серед учасників далеких воєнних подій - і криворожанка Емілія Балабас. Через майже вісім десятиліть ця жінка пам'ятає, як усе було. Як юною пройшла із польовим госпіталем через усю війну. Як рятувала бійців, у тому числі - поранених у боях під час Нікопольсько-Криворізької наступальної операції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стратегічний запас для медиків: ресурси для боротьби з пандемією отримали сьогодні криворізькі лікарні та амбулаторії

Запас - важливий. А надто, коли мова йде про ресурси у боротьбі з пандемією. Для захисту медичного персоналу та покращення надання допомоги пацієнтам з підозрою та хворим на COVID-19, заклади охорони здоров’я потребують безперервного поповнення медичного арсеналу. Сьогодні засоби індивідуального захисту та вироби медичного призначення отримували лікарні та амбулаторії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Неспокійні вихідні: поліція розслідує справи про вбивство, незаконний обіг зброї та наркотиків

Вбивство, незаконний обіг наркотиків та зброї і пограбування. Такі правопорушення під час минулих вихідних зафіксувала поліція Кривого Рогу. Детальніше - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ідеї для Зарічного: пропозиції від громади обговорюють із фахівцями у ході воркшопів

Майже тиждень у місті за підтримки європейських фахівців з урбаністики проходять воркшопи. Цю назву з англійської можна перекласти як «майстерня». На зібраннях вивчають проблемні питання мешканців 4-го Зарічного. Нагадаємо, на початку лютого мер Кривого Рогу дав старт початку проєкту з розвитку цього мікрорайону. Деталі - у сюжеті Валерія Кожухаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг туристичний: зібрання однодумців у міжнародний день екскурсовода

До Міжнародного дня екскурсовода у місті провели воркшоп для туристичного кластера Кривого Рогу. Розробка екскурсійних маршрутів, популяризації туристичних атракцій, розвитку промислового туризму - такі завдання мала майстерня однодумців. Про здобутки і потенціал Кривого Рогу туристичного слухала і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небезпечні ігри: частішають випадки нервових зривів і, інколи, самогубств серед молоді

Небезпечні ігри в інтернеті — як, не перший погляд, наївні дитячі забавки призводять до трагічних випадків і що робити, аби не дати дитині втрапити в пастку соціальних мереж. Про це в сюжеті Антона Глущенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Річниця боїв за Дебальцеве: у місті вшанували пам'ять загиблих у Дебальцівському котлі

В суботу у Сквері Героїв криворіжці вшанували пам'ять загиблих у боях під Дебальцевим. Найдраматичніший період війни на сході України, героїзм побратимів, несправедливість і вдячність згадували ті, хто вижив у дебальцівському котлі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весна на Рудані: нові телепроєкти для мам і про мам

Весна на Рудані: новий сезон телеканалу стартує вже у перший день березня. Життя в ефірі продовжать улюблені телепроєкти, на глядача чекають і низка різноманітних нових телеідей. Сьогодні починаємо знайомити вас з тим, над чим наша команда працювала від нового року. І зараз - про два телепроєкти: про мам і для мам.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки