28 лютого 2021

Пам'яті офіцера: криворіжці згадують Олександра Голякова - командира, наставника і друга

Рік тому перестало битися серце полковника Національної гвардії Олександра Голякова. Йому було 58. Більше десяти років він був командиром військової частини 30-11, брав участь у локальних конфліктах. У 2014-му бойовий офіцер одним із перших вирушив у зону АТО. Був заступником начальника Центрального управління Нацгвардії України. У Кривому Розі його заслуги відзначили званням Почесного громадянина міста. Іван Проводов поспілкувався з рідними і тими, для кого Олександр Голяков був командиром, наставником і другом.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не зможеш - слабак: прагнення підлітків до епатажу як двигун мережевого бізнесу

Прагнення підлітків до епатажу як двигун мережевого бізнесу. Як соціальні мережі маніпулюють дитячою свідомістю, що треба знати батьками, аби не загубити дитину у світовому павутинні — про це у сюжеті Антона Глущенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Впізнаваний Кривий Ріг: що формує бренд міста довжиною в життя?

Усі звикли до відомих брендів одягу, взуття, автомобілів чи прикрас. Але свій бренд може мають і міста. Не одне із них впізнаване за фірмовим стилем, неповторним обличчям, унікальним брендом. Українські міста роблять впевнені кроки до набуття свого іміджу. І Кривий Ріг – серед них. Що у бренді нашого міста - дізнавалась Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жінка на війні: фронтові історії двох медсестер польового госпіталю

Льотчиці, розвідниці, cнайперки, медики - вони нарівні з чоловіками стали на захист Батьківщини в роки Другої світової війни. На цьому тижні Кривий Ріг відзначив День визволення міста. Нашій Тетяні Васильєвій пощастило поспілкуватися з двома фронтовичками-медсетрами. Їхні безцінні спогади - про мужність і самопожертву, силу слабкої статі в умовах війни.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весна прем'єр: з першого березня телеканал "Рудана" розпочинає новий сезон

Весна на Рудані: новий сезон на телеканалі стартує у перший день березня. Життя в ефірі продовжать улюблені глядачами телепроєкти. Наша команда генерувала і втілила нові ідеї, що безперечно знайдуть свого поціновувача. Про мам і для мам, історичні програми, віч-на-віч з дівчатами, усе про товари та послуги для допитливого споживача. І на десерт – суботні страви. Екскурс на телевізійну кухню - від Юлії Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День флориста: в останній день зими професійне свято відзначають майстри квіткового дизайну

Сьогодні у світі професійне свято відзначають ті, хто може з допомогою флористичних ножиць, пакувального паперу та квітів створити свято у вигляді букета. 28-ме лютого - День флориста, або ж День квіткового дизайну. Напередодні свята з фахівцями квіткового арту поспілкувалась Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Трощили, ламали, палили. Парк Мершавцева знов розгромили вандали

Як ми писали, минулого місяця криворізькі вандали двічі навідувались до парку імені Федора Мершавцева. Цієї ночі там знов відбувались «народні гуляння».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі під час відлиги чоловік вийшов на лід разом з маленькою дитиною. Відео

27-го лютого, коли стовпчики термометрів різко поповзли вгору, криворіжець вирішив, що це чудова нагода покататись на ковзанах, прихопивши з собою на лід маленького хлопчика. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі школярки утрьох побили дівчину і зняли усе на камеру

Соцмережами шириться відео, на якому троє учениць КЗШ №15 в Металургійному районі з'ясовують стосунки з одноліткою. Спочатку вони поставили дівчину на коліна та змусили вибачатись, а потім – тягали за волосся й били.  

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Останній день зими у Кривому Розі буде похмурим. 0…+3 градуси

За прогнозами синоптиків, 28-го лютого у Кривому Розі хмарна погода триматися до самого вечора. Без опадів. 0…+3 градуси. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА