02 березня 2021

Грудне вигодовування КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Скоро буду…"
Бажанівське кладовище КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Територія тиші"
Каратистка Яна Федій КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Перші"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.03.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 02.03.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Вакцинація стартувала: першою в місті отримала щеплення від ковіду лікарка-інфекціоністка Ольга Шевченко

Сьогодні Кривий Ріг отримав три тисячі доз вакцини індійського виробництва для першого етапу щеплення проти коронавірусу. До міста вони надійшли з Дніпра. Відповідно до графіка вакцинації населення України, на першому етапі щеплення отримують медики, які працюють у закладах, що визначені як опорні для лікування пацієнтів з коронавірусом. У Кривому Розі почали з персоналу інфекційки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг-туристичний: учасники воркшопу в ІТ-хабі склали карту туриста для городян і гостей міста

Кривий Ріг-туристичний. В IT-хабі вдруге за два тижні зібралися представники туристичної індустрії, бізнесу і зокрема розважальних закладів. Говорили про перспективи туристичного сезону і створення великої карти івентів на 2021-ий рік. Детальніше - Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У холодній воді та навіть під кригою: криворізькі водолази пройшли чергове тренування

До порятунку над водою і під водою - готові. Криворізькі водолази успішно пройшли ще одне тренування. Цього разу - у холодній воді та навіть під кригою. Як це було - у сюжеті Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тіло у згорілій автівці: під час гасіння пожежі рятувальники виявили обгорілий труп

В одному з гаражів у Саксаганському районі сьогодні вранці згоріло авто. Всередині автомобіля рятувальники виявили обгоріле тіло чоловіка. Пожежу загасили, а для з'ясування обставин трагедії викликали поліцію.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стань помітним у темряві: у Кривому Розі стартував просвітницький проєкт "Лицарі безпеки"

Стань помітним у темряві! Така ідея нового проєкту «Лицарі безпеки», який стартував учора в нашому місті. Ініціатори - полк патрульної поліції і Донецький юридичний інститут. Проєкт має завдання – формувати у криворіжців культуру безпеки на дорозі у темний час доби. Заявити про себе в темряві пішоходам пропонують із допомогою світловідбиваючих елементів - флікерів. На презентації проєкту і майстер-класі з виготовлення світловідбивачів побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екоісторії для дітей: школи двох районів міста отримали у подарунок книжку від київського автора

Наприкінці лютого бібліотеки 19-ти криворізьких шкіл отримали у подарунок книжку від київського автора, журналіста Богдана Красавцева "Еко-історії для моїх маленьких друзів".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято танцю: Кривий Ріг зустрічав учасників Всеукраїнського турніру з бальних танців

Енергійно та емоційно, аж до точки кипіння. Така атмосфера панувала цієї неділі у залі, що зібрав учасників Всеукраїнського турніру з бальних танців. Понад 400 танцівників з різних українських міст з ранку і до самого вечора доводили суддям, що гідні бути у лавах перших. Грацією і пристрастю латиноамериканських танців надихнулася і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки