03 березня 2021

Кривий Ріг - соціальний! КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Захист прав споживачів КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ПРАВОкуємо"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.03.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 03.03.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Для об'єктивного розслідування: родичі дівчаток, що постраждали в ДТП, шукають свідків пригоди

Триває розслідування дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у місті 28-го лютого. На вулиці Матусевича, біля цирку, автомобіль SKODA Octavia на пішоходному переході збив двох дівчаток-підлітків. Одну з них - Лізу Ткаченко, прооперували у Дніпрі. Рідні дівчаток просять свідків ДТП відгукнутися.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Профспілка АМКР вимагає підвищення зарплати працівникам підприємства

Профспілки "ArcelorMittal Кривий Ріг" виступають з вимогою підвищити заробітну плату працівникам підприємства.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Березнева індексація: кого торкнеться автоматичний перерахунок пенсій у цьому місяці?

У березні в Україні будуть автоматично проіндексовані пенсії. Мінімальний розмір підвищення - сто гривень. У середньому пенсії зростуть на 308 гривень, повідомляють у Мінсоцполітики. Однак перерахунок торкнеться не всіх. Чому так - розпитував фахівців Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Онлайн моніторинг: міська автоматизована система об'єднала майже 30 постів спостереження за якістю повітря

Сучасна та більш точна – такою з кожним роком стає автоматизована система екологічного моніторингу у місті. Зараз вона об'єднує близько тридцяти постів автоматичного спостереження у різних районах Кривого Рогу, а дані цих постів доступні усім городянам - користувачам інтернету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Побажання - для мам воїнів: у місті привітали з жіночим святом солдатських матерів

Творчі подарунки і теплі побажання - для матерів воїнів. Шістнадцять криворожанок, чиї сини віддали життя за Україну, отримали привітання до Восьмого березня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рада про час: у цьому році Україна може не перейти на літній час

В цьому році Україна може не перейти на літній час. Сьогодні у парламенті у першому читанні ухвалили законопроєкт про обчислення часу. Документ передбачає встановлення в Україні єдиного київського часу та відмову від подальшого сезонного переведення стрілок годинників. Якщо нардепи встигнуть у березні в другому читанні ухвалити цей закон, то в Україні залишать зимовий час. Нагадаємо, що з 1996-го року датою переходу на літній час є остання неділя березня.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Заповідний Кривий Ріг: сьогодні - Всесвітній день дикої природи

Сьогодні - Всесвітній день дикої природи. Свято - доволі молоде. Його в 2013-му році започаткувала Організація Об`єднаних Націй. Щороку цей день має головну тему. Цього разу це - ліси. Про куточки заповідної зони нашого регіону та їхні рідкісні екземпляри - дивіться в наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кицька - жива: тварина, яку рятувальники збивали з дерева водою - нині у повному порядку

У соцмережах криворіжці вже кілька днів обговорюють, як рятувальники в Покровському районі діставали з дерева кішку струменем води, та критикують такий метод. Навіть наганяють жаху - мовляв, усе закінчилось трагічно для бідолашної тварини. Тим часом і рятувальники, і сама господиня кицьки заспокоюють небайдужих - тварина жива. Кішку, яка не могла спуститися з дерева близько доби, дійсно збили додолу водою за згодою власниці. Тварина забилась, але після огляду ветеринаром почувається нормально.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урок правосуддя для наймолодших: суддя Олексій Євтушенко поспілкувався з дітьми про закон і справедливість

Асоціація суддівського самоврядування вирішила популяризувати знання про правосуддя серед школярів. Так був започаткований всеукраїнський проєкт. Долучився до нього і Кривий Ріг. Уже не вперше доступно про правосуддя розповідав наймолодшим учням суддя Олексій Євтушенко. Із 103-ої школи - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки