04 березня 2021

«Ти можеш...катати скейт» КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Ти можеш"
#ахатини КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ZОО сторіс"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.03.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 04.03.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Карантинні вимоги - для галочки: фахівці Держпродспоживслужби проаналізували ситуацію з дотриманням у місті протиепідемічних заходів

Погіршення коронавірусної статистики спостерігають нині в багатьох містах. Серед інших причин називають недотримання людьми карантинних вимог, а відтак - поширення інфікування у сім'ях та в колективах. Криворізькі фахівці Держпродспоживслужби підсумовують - для Кривого Рогу це так само актуально.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спецтехніка - вже на дорогах: у місті стартував весняний ремонт доріг

У Кривому Розі розпочався ремонт доріг. Температура у понад п'ять градусів тепла дозволяє застосовувати інноваційну технологію відновлення дорожнього покриття. При ремонті доріг фахівці застосовують суміш кам'яного матеріалу з бітумною емульсією. Заявляють: якість ямкового ремонту з використанням такого способу усунення дефектів перевірена часом. Гарантія - до двох років експлуатації. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чи добре дитині в родині: служба у справах дітей провела рейд у Центрально-Міському районі

Учора спеціалісти служби у справах дітей Центрально-Міського району разом з патрульною поліцією і ювенальною превенцією провели рейд. Обстежили, в яких умовах проживають діти, що опинилися у складних життєвих обставинах. Перевіряють у ході таких рейдів і негативну інформацію щодо батьків, яку отримують від небайдужих мешканців. Вікторія Добровольська провела день із фахівцями служб.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пам'ятна дата: сьогодні мешканці Інгульця відзначили 77-му річницю визволення свого житломасиву

Сьогодні - День визволення Інгульця від нацистських загарбників. Саме на інгулецькій землі на початку березня 1944-го року закінчилось звільнення Криворіжжя від ворога. У день 77-ої річниці визволення житломасиву інгульчани поклали квіти до Монумента Слави.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За освітою - до України: КНУ прийняв на підготовче відділення абітурієнтів з Марокко та Алжиру

Вчора Криворізький національний університет прийняв на попередню підготовку іноземних абітурієнтів. Майбутні студенти вишів України вивчатимуть тут українську та будуть визначатися зі спеціальністю. З гостями Кривого Рогу з далеких країн поспілкувався Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весна кличе: криворізькі гіди готові до відкриття весняного сезону екскурсій

Промисловий туризм на старті. Криворізькі екскурсоводи незабаром відкриють сезон індустріальних маршрутів. Тож усім шанувальникам екстриму та оригінальних краєвидів радять запастися кросівками та фотокамерами. І це, і інше було у нашої знімальної групи. Відтак похід на одну з туристичних локацій Кривбасу видався вдалим.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Барви флюїд арту: у міському історико-краєзнавчому музеї відкрилась виставка Олени Шумлянської

Флюїд арт або ж написання картин рідким акрилом. Презентація виставки та майстер клас із роботи у цій техніці сьогодні пройшли у криворізькому краєзнавчому музеї. На заході побував і наш Євген Клусовський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Легалізації зброї не буде! Нардепи ВР провалили голосування

Нардепи не підтримали законопроєкти про легалізацію зброї - для ухвалення законопроєктів не вистачило голосів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У криворізькому парку ім. Гагаріна наркодилер намагався продати 27 трубочок фену

Учора по обіді поліція охорони Кривого Рогу затримали молодика з наркотичною речовиною - у18-річного хлопця були при собі 27 пластикових трубочок з речовиною жовтого кольору.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки