06 квітня 2021

Диконське кладовище КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Територія тиші"
Підгузки – зло? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Скоро буду…"
Акторка Христина Величко КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Матусі"
Сучасні ритми КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 06.04.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Запас міцності: шість лікарень міста отримали додатково ще 200 кисневих концентраторів

Сьогодні шість базових міських лікарень, які надають допомогу хворим на ковід, додатково отримали двісті кисневих концентраторів. Цим життєво необхідним обладнанням лікарняні ліжка в Кривому Розі тепер забезпечені більше як на 96 відсотків. Це значно вище за норму, встановлену МОЗ. Криворізькі медики кажуть, ці апарати в цей особливо складний період допоможуть врятувати більше життів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вірус з короною: що таке постковідний синдром і до кого звертатися?

Побороти ковід - не значить одужати повністю. На цьому наполягають лікарі. Констатують, 70 відсотків пацієнтів потребують тривалої реабілітації. З криворізькими медиками про постковідний синдром спілкувався Денис Пляц.  

Актуальну тему реабілітації після перенесеної коронавірусної хвороби продовжимо у програмі Постфактум. Дивіться цієї неділі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Медреформа. Наступний крок: що з 1-го квітня гарантує держава пацієнтам

З 1-го квітня в Україні стартував другий етап медреформи. На сьогодні договори з НСЗУ на надання медпослуг за Програмою медичних гарантій підписали понад півтори тисячі закладів спеціалізованої медичної допомоги. А це – більше 90 відсотків усіх лікувальних закладів країни. Обрали свого сімейного лікаря, уклавши з ним декларацію, також більшість українців – понад 74 відсотки громадян. Як тепер взаємодіють із лікарнями заклади сімейної медицини, дізнавалися наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Приналежність до громади: городяни активно оформлюють електронні документи криворіжців

Унікальний для України проєкт безкоштовного користування муніципальним транспортом для усіх мешканців міста готується до остаточного впровадження у Кривому Розі. На сьогодні кожен городянин має змогу оформити й отримати картку криворіжця. Як це зробити - про це говоримо далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Картка криворіжця: що необхідно знати? Гість студії - директор Центру електронних платежів Євген Кривенко

Продовжимо тему у студії. Наш гість сьогодні - директор Центру електронних платежів Євген Кривенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сучасне рішення: як ОСББ заощаджує теплову енергію з новими технологіями

Будинковий лічильник системи опалення - не панацея від "енергохвороб" і не спосіб заощадити. В цьому переконалися вже багато криворіжців. Найбільш активні - шукають інших способів ефективної економії. Серед таких - облаштування житлових будівель індивідуальними тепловими пунктами з автоматичним погодним регулюванням. На сьогодні у нашому місті є приклади, коли мешканці будинків власним коштом встановили таке обладнання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Після декого - хоч потоп: після вихідних комунальники змушені прибирати місця пікніків

Перші сонячні дні - подарунок для любителів відпочинку на природі. Проте дехто з відпочивальників після такого релаксу залишає просто неба своєрідні автографи - купи неприбраного сміття. Хто та як має вирішувати цю проблему? Про це - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жужа на службі: волонтери-кінологи із службовими собаками допомагають у розшуку людей

Допомога у розшуку постраждалих та зниклих дорослих і дітей. На таких відповідальних завданнях часто несуть службу спеціально навчені собаки. Буває, що чотириногі помічники зі своїм нюхом і зором стають єдиним шансом знайти людину живою у максимально стислий термін. Втім, такий пошук ефективний упродовж доби - максимум трьох. З кінологами-волонтерами поспілкувались наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки