09 квітня 2021

Ярмарок екскурсій КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Місто Миколи-Угодника КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Експонат"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 09.04.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 09.04.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Лікарі на передовій: як працюється медикам, які щодня - в епіцентрі пандемії

Білі халати - на передовій. Справжнім випробуванням пандемія стала не лише для хворих, а й для лікарів, які борються з коронавірусом. Як воно - щодня опинятися в епіцентрі пандемії, розпитувала медиків Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стоп-інфаркт: коштом міського бюджету придбані кардіостимулятори для пацієнтів 9-ої міськлікарні

Міська програма "Стоп Інфаркт" у поточному році - розширюється. Спеціалізований регіональний кардіоцентр - дев'ята міськлікарня - отримала від міста півсотні сучасних електрокардіостимуляторів. Кожен з цих приладів здатен врятувати життя хворого. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За ґрати - довічно: за вбивство криворіжця засудили на довічний термін ув'язнення

За ґрати - довічно. Саксаганський районний суд виніс вирок 34-річному криворіжцю, який скоїв серію злочинів. Серед найтяжчих - убивство літньої жінки. Далі - детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весняне прибирання: хтось мете, хтось смітить - реалії криворізького благоустрою

Місто готується до Великодня і травневих свят. Небайдужі городяни та комунальні служби активізували роботи з благоустрою. Однак далеко не всі готові дбати про чистоту. У цьому переконалась наша Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відлуння Чорнобиля: в місті відкрились виставки до 35-річчя аварії на Чорнобильській АЕС

До 35-ї річниці трагедії на Чорнобильській атомній електростанції у Кривому Розі проходить низка виставок дитячих малюнків. А це понад тисячу робіт. Аби якнайбільше криворіжців змогли ознайомитись з дитячою творчістю про чорнобильські події, експозиції розмістили у художніх школах, міському центрі адмінпослуг, музеї координаційного центру. А також - у міському виставочному залі, куди сьогодні завітали ліквідатори аварії на ЧАЕС, керівництво міста і представники громадських організацій.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спогади про неволю: історії колишніх в'язнів нацистських концтаборів

Цієї неділі у всьому світі відзначать пам'ятну дату. 11 квітня 1945-го року останній в’язень вийшов із воріт концентраційного табору Бухенвальд із сумно відомим написом – “Кожному своє”. Через «табори смерті» пройшло близько 20-ти мільйонів людей із 30-ти країн світу. Близько 12-ти мільйонів загинули, при цьому кожен п’ятий в’язень був дитиною. Тему продовжить Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Професія для особливих: навчально-виробничий центр та ГО "Соенячні діти Криворіжжя" підписали меморандум

Меморандум про співпрацю підписали навчально-виробничий центра та благодійна організації "Сонячні діти Криворіжжя". Про що цей документ - знають наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято ромів: учасники циганського ансамблю відзначили ювілей міжнародного дня ромів

Запальна та пристрасна циганочка сьогодні лунає скрізь, де шанують мистецтво ромів. 8-го квітня у всьому світі відзначили свято цього народу. 50-та річниця Міжнародного дня ромів припала на часи карантину, отож своє свято співочий народ справляє не так гучно, як міг би. Колоритні циганські танці творчі роми Кривого Рогу виконали на біс ексклюзивно для нашої знімальної групи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки