14 квітня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 14.04.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Дороги - під фрезу: із стартом роботи асфальтного заводу розпочався комплексний ремонт доріг

На початку тижня у Кривому Розі запрацював асфальтний завод. І це дало старт новому сезону комплексного ремонту доріг із застосуванням важкої техніки. Сьогодні міський голова Костянтин Павлов провів виїзну робочу нараду на підприємстві, що виробляє асфальт.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Щеплення проти коронавірусу: як стати у чергу на вакцинацію?

Плюс 135 нових позитивних ПЛР, 60 людей одужало, одна жінка з ковід віком за 60 років померла - така добова статистика по місту. За даними протиепідемічного штабу, зараз від коронавірусної хвороби загалом лікуються .4 тисячі 866 пацієнтів. Понад тисячу з них - у стаціонарах. Провакциновано за добу понад півтисячі криворіжців. А загалом - 6 тисяч 300 мешканців міста. Про те, як криворіжцям стати в чергу на щеплення проти коронавірусу нашим журналістам розповіли лікарі сімейної медицини.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Цифровізація послуг: сьогодні на засіданні міськвиконкому в центрі уваги були онлайн послуги

З чотирьох пріоритетних цілей створення цифрової держави дві - безпосередньо стосуються сфери адміністративних послуг. Це - повне їхнє переведення в онлайн упродовж трьох років, а також залучення українців до програми розвитку цифрових навичок. Сьогодні цифровізацію сфери публічних послуг в органах місцевого самоврядування розглядали у мерії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціальні виплати криворіжцям у квітні

У Кривому Розі продовжується виплата одноразової допомоги, передбачені міською Програмою соціального захисту.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День міста святкуватимуть у вересні

Святкування Дня міста, який традиційно відзначається останньої суботи травня, цього року перенесуть на вересень. Про це повідомили сьогодні на засіданні виконкому міськради. Причина - несприятлива епідситуація в Кривому Розі. Нагадаємо, торік через карантинні обмеження святкування також перенесли на осінь.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціальне партнерство: "АрселорМіттал Кривий Ріг" фінансує ремонт відділення в тисячці

Нове сучасне відділення за пів року з'явиться у другій міськлікарні. Оновлення інфраструктури тисячки проходить у рамках угоди про соціальне партнерство міста і компанії "АрселорМіттал Кривий Ріг".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дитина обпеклася окропом: малюк у 8-ій міськлікарні

Сьогодні у Довгинцівському районі трапився нещасний випадок - дитина облилась окропом. Малюка госпіталізували до восьмої міськлікарні з опіками.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомогти Алісі: небайдужі криворіжці усім миром намагаються врятувати немовля з рідкісним захворюванням

Шістдесят сім з половиною мільйонів гривень – ціна життя чотиримісячної Аліси Шевчик. У дівчинки виявили рідкісне спадкове захворювання – спінальну м’язову атрофію. З кожним днем хвороба прогресує, тому вкрай важливо почати лікування вчасно. Родина просить про допомогу всіх небайдужих людей.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екс-коп побив дитину: факт зареєстрований у поліції

Резонансу в місті набуло повідомлення у мережі - поліцейський побив чотирирічного пасинка. У полку патрульної поліції заперечили - цей чоловік уже не працює у правоохоронному підрозділі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Протидія насильству в сім'ї: у місті запрацювали мобільні групи поліції з реагування на домашнє насильство

Протидіяти подібним випадкам - задача нових мобільних груп поліції з реагування на домашнє насильство. Такі запрацювали і в Кривому Розі. Про перші результати служби дізнавалась наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки