15 квітня 2021

«Ти можеш...клеїти шпалери» КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Ти можеш"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 15.04.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Є рекорд: криворіжець В'ячеслав Павлічук встановий світовий рекорд у становій тязі

Розпочинаємо з сенсаційної новини. За пів року у Кривому Розі встановлено три рекорди у спортивній дисципліні "пауерліфтинг". Володарем двох з них - національного, а відтепер - і світового рекорду - став майстер спорту України В'ячеслав Павлічук. Досягнення нашого земляка сьогодні зафіксували експерти міжнародного відділу Національного Реєстру Рекордів. Результат В'чеслава Павлічука буде занесений до Книги рекордів Гіннеса в номінації «Найбільша вага, піднята в становій тязі за одну хвилину». Як народжувався рекорд, бачив наш Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Забив до смерті: Держбюро розслідувань оголосило про підозру поліцейському

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру колишньому командиру взводу патрульної поліції Кривого Рогу. Правоохоронцеві інкримінують перевищення влади та нанесення людині тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого. Злочин було скоєно три роки тому, та чоловік до цього часу продовжував працювати на посаді інспектора полку патрульної поліції у Дніпропетровській області. Якщо вина його буде доведена у суді, правоохоронцю світить до 10-ти років ув'язнення.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Додаткові обмеження: рішення комісії ТБ та НС щодо карантинних заходів у місті

Сьогодні відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Прийняті додаткові рішення щодо посилення карантинних обмежень. Передусім вони пов’язані із роботою позашкільних навчальних закладів та пасажирського транспорту.

 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Отримали препарат CoronaVac: в місті розпочинається другий етап вакцинації

Майже 7 тисяч 400 криворіжців вже отримали щеплення від коронавірусної інфекції. Понад тисячу - лише за минулу добу. З початку кампанії з вакцинації до Кривого Рогу надійшло майже 7 тисяч 400 доз вакцини AstraZeneca (CoviShield). Цей етап вакцинації вже завершено. Наразі місто почало отримувати китайську вакцину CoronaVac.  

За даними міськздраву, Кривий Ріг вже отримав майже 650 доз вакцини CoronaVac. Передусім щеплення отримають маломобільні групи населення, люди з інвалідністю, соціальні працівники та освітяни, які братимуть участь в організації та проведенні ЗНО.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стаціонари - для тяжкохворих: керівник міського управління охорони здоров'я - про стан лікувальної бази міста

Майже 5 тисяч пацієнтів з ковід на цей час у Кривому Розі. 197 нових випадків зареєстрували за минулу добу, 123 криворіжці одужали. Як повідомляє міський протиепідемічний штаб, понад тисячу сто пацієнтів зараз лікуються у стаціонарах. У медзакладах госпітальної бази заповнені 70 з половиною відсотків ліжок. Фахівці наголошують: усі протиепідемічні заходи у нашому місті - дієві. Проте й населенню необхідно дотримуватись елементарних правил, що допоможуть залишатись здоровими.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тисяча від міста: заяви на виплату часткової компенсації подали понад 130 тисяч криворіжців

У місті триває прийом документів на виплату часткової компенсації за житлово-комунальні послуги - так званої тисячі від міста. Ці виплати передбачені у міському бюджеті. Більшість тих, хто має право на таку допомогу, вже звернулися до пунктів прийому заяв. Інші зможуть зробити це впродовж року.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа діда Міхея: в Жовтневому райсуді триває допит свідків

Вчора у Жовтневому райсуді відбулося засідання у так званій справі діда Міхея. Літнього чоловіка підозрюють у скоєнні серії вбивств. Восени 2018-го року на його подвір’ї знайшли людські останки. З подробицями резонансної справи - Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урожай мін: під час весняних робіт люди виявили небезпечну знахідку

Саджали картоплю і наштовхнулися на урожай мін. Така пригода сталася учора з мешканцями селища Пічугіне Довгинцівського району. Подробиці розповіли представники поліції та рятувальники.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весняний благоустрій: криворіжці прибирають вулиці і готуть плани на Всеукраїнський суботник

Сьогодні у Кривому Розі працівники Сансервісу, колективи керуючих компаній та інших підприємств міста влаштували прибирання. Навіть невеликий ранковий дощик не завадив. Утім, більше планують зробити у найближчий вихідний, приєднавшись до Всеукраїнського суботника на честь Дня довкілля.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Здоров'я Старої Саксагані: відсьогодні розпочато промивку русла річки карачунівською водою

Відсьогодні у Кривому Розі стартував процес оздоровлення Старої Саксагані, яка протікає у Центрально-Міському районі. Вже п'ятий рік поспіль у весняно-літній період в русло річки подається вода з Карачунівського водосховища. Фінансує проект міський фонд охорони навколишнього середовища.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки