06 травня 2021

Утрата. На Донбасі загинув воїн із Кривого Рогу Дмитро Товчигречка

На Донбасі загинув наш земляк, воїн із Кривого Рогу Дмитро Товчигречка. Це сталося у районі населеного пункту Новотроїцьке Донецької області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
«Ти можеш...крутити педалі» КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Ти можеш"
Ведучий Сергій Зикін КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 06.05.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Маршрут пацієнта: за яким алгоритмом діяти хворим з коронавірусом?

Як діяти, куди звертатись, хто допоможе і на якому етапі? З цими питаннями зіткнувся кожен, кого не обминула епідемія COVID-19. Тим часом криворізькі медики-практики констатують - в умовах напруженої епідситуації важливий кожен крок на усіх рівнях медичної допомоги. Про алгоритм дій пацієнтів і лікарів наші журналісти розпитували фахівців шостого центру первинної медико-санітарної допомоги.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пам'ять у граніті: криворіжці поклали квіти до меморіалу пам'яті студентів та викладачів гірничорудного інституту

Пам’ять поколінь. Напередодні свята Перемоги мер міста, ветерани, освітяни та спортивна громадськість вшанували пам'ять студентів та співробітників гірничорудного інституту, які у 1941-му році вирушили на фронт захищати рідну землю. Подвиг героїв Другої світової війни зберігає меморіал на вулиці Пушкіна. Торік, завдяки небайдужим криворіжцям та особистій підтримці Костянтина Павлова, комплекс був капітально оновлений. Сьогодні до пам'ятника лягли квіти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вшанували ветеранів: у терцентрі Центрально-Міського району привітали ветеранів Другої Світової

Спогади про війну і Перемогу, роздуми про минуле і пісні бойової юності ветеранів звучали сьогодні в територіальному центрі Центрально-Міського району. Звідти - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В гостях у ветерана: вітання з Днем Перемоги приймають герої Другої світової війни

Теплі зустрічі у ці травневі дні - важлива частина святкувань. Особливо для ветеранів та їхніх родин. Напередодні свята Перемоги криворізький учасник бойових дій Другої світової війни Георгій Бень зустрічав гостей.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В живих залишився один: у Широкому привітали з річницею Перемоги єдиного в селищі учасника бойових дій

Що далі у часі події Другої світової війни, то менше залишається людей - свідків цілого пласту історії. У селищі Широкому 76-ту річницю Перемоги святкує в ці дні єдиний учасник бойових дій. Євгенові Костенку нині - 96. Із перемогою у 45-му він дійшов до Берліна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проєкт тепломодернізації стартував: два об'єкти, які були відібрані та затверджені за підсумками конкурсу, розташовані на мікрорайоні Інгулець

Третій рік Український фонд соціальних інвестицій реалізовує проєкт "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури". Він фінансується урядом Федеративної Республіки Німеччини через один з німецьких банків розвитку. Два об'єкти, які були відібрані та затверджені за підсумками конкурсу, розташовані на мікрорайоні Інгулець. Це - гуртожиток та дитячий садок. Сьогодні роботи з тепломодернізації стартували в дошкільному закладі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З першого травня споживачів газу автоматично перевели на річний тариф

З першого травня - фіксований річний тариф на газ. З початку місяця українців автоматично перевели на так звану "базову пропозицію". Як зазначають у керівництві "Нафтогазу", тариф діятиме по тридцяте квітня 2022-го. Його основна особливість - фіксована сума оплати, яка не буде змінюватися в залежності від пори року. А відтак сподіватись на здешевшання газу у найближчий рік споживачам не варто.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у жорстокому вбивстві співмешканки

Конфлікт, що завершився смертю криворожанки, сьогодні розгорівся в одному з будинків по вулиці Гірників. За інформацією правоохоронців, у розпалі сварки чоловік схопив ніж і перерізав горло своїй молодій співмешканці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вандальна ніч: невідомі розтрощили світильники та рознесли квіткову клумбу біля Святомиколаївського храму

Вирвали тюльпани і ліхтарі. Цієї ночі по вулиці Свято-Миколаївській вандали зруйнували фонтан та витоптали квіти біля братської могили.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Є-малятко по-новому: спрощена процедура отримання послуг, пов'язаних із народженням дитини

Е-Малятко віднині - і онлайн. Тепер новоспечені батьки можуть зареєструвати, отримати свідоцтво про народження немовлят та оформити ще з десяток послуг .інтернетом Як така система працює у Кривому Розі - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обережно, кліщі: лікарі попереджають про сезонну активність небезпечних комах

З настанням теплої погоди городяни все частіше вибираються на природу, подалі від міської метушні. Та під час відпочинку просто неба слід бути обачними, застерігають лікарі. Про небезпеку кліщів, охочих поласувати гостями їхнього середовища існування – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки