07 травня 2021

Відлуння війни - у літературі КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 07.05.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 07.05.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Запалили факели пам'яті: сьогодні у Кривому Розі вшанували пам'ятні та переможні події Другої світової війни

Сьогодні пам'ятні та переможні події Другої світової війни криворіжці вшанували у традиційному місці зустрічі поколінь. На проспекті Миру, як і щороку в такі травневі дні, запалали десять факелів пам'яті. Репортаж наших журналістів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Святковий концерт: пісню фронтовиків «Смуглянка» співав сьогодні для криворізьких ветеранів актор легендарного фільму

Урочистості з нагоди річниці Перемоги продовжилися в театрі Шевченка. Тут відбувся святковий концерт і показ тематичного фільму. Подарунком криворізьким ветеранам стала «Смуглянка» у виконанні актора легендарного фільму "У бій ідуть одні старики" Вілорія Пащенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочистий прийом у мерії: фронтовиків та представників ветеранських організацій привітав міський голова

Сьогодні ветеранів війни запросили на урочистий прийом до мерії. Фронтовиків та представників ветеранських організацій привітав міський голова. Детальніше - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тепло для ветерана: фронтовикові з Саксаганського району подарували бойлер до свята

Фронтовик із Саксаганського району Олександр Петренко приймав гостей з привітаннями і подарунком. Сьогодні йому передали потрібну в господарстві річ - бойлер. А вже до 9-го травня - пообіцяли його встановити. Передсвятковий настрій панував сьогодні і в інших місцях району, де звучали фронтові пісні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Восьмизоряне сяйво: Володимир Бухтіяров презентував книгу про криворіжців - Героїв Радянського Союзу

Восьмизоряне сяйво. Так назвав свою нову книгу міні-повістей про криворіжців - Героїв Радянського Союзу письменник, краєзнавець та журналіст Володимир Бухтіяров. Презентував її землякам у гімназії номер 5. Саме у цій школі навчались головні герої книги - шестеро славетних криворіжців, чиї імена увійшли в історію міста і у літопис Другої світової війни.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З вівторка - до школи: з 11 травня криворізькі школярі навчатимуться у звичному форматі

З вівторка - за парти. 11-го травня криворізькі школи поновлюють заняття у звичному режимі. З дистанційного на очне навчання переходять учні усіх класів, повідомили в міському департаменті освіти і науки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Картка криворіжця: у місті збільшили кількість робочих місць у пунктах прийому заяв

Безкоштовний проїзд та безкоштовне оформлення. Віднині отримати картку криворіжця - ще простіше. Ідентифікувати себе як жителя Кривого Рогу прагнуть все більше городян. Тож у мерії прийняли рішення збільшити кількість робочих місць у пунктах прийому заяв. Ті, хто ще не оформив електронний документ криворіжця, можуть зробити це в будь-який час у звичайному режимі, нагадують у міському Центрі електронних платежів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа - на фініші: у Жовтневому райсуді почали зачитувати вирок у справі гірників КЗРК

Справа - на фініші. Сьогодні у Жовтневому районному суді почали зачитувати вирок у справі гірників КЗРК - учасників минулорічної акції протесту. Деталі - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки