13 травня 2021

На лінгвістичному роздоріжжі КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.05.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 13.05.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
На допомогу лікувально-профілактичним закладам у 1-му кварталі спрямовано понад 16 млн грн з резервного фонду міста

В міському управлінні охорони здоров'я епідеміологічну ситуацію в Кривому Розі називають стабільною. Сплеску захворюваності після Великодніх свят не спостерігається. В місті поетапно збільшували кількість ліжок для ковідних хворих. Зараз їх 1900. Матеріального резерву - достатньо, аби проводити необхідні дослідження та лікувати хворих на коронавірус у місті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вакцинація триває: за минулу добу щеплення від коронавірусу отримали 320 криворіжців

За даними міського протиепідемічного штабу, за минулу добу щеплення від коронавірусу отримали 320 криворіжців. За увесь час вакцинації - майже 14 тисяч 800 мешканців нашого міста. Центри щеплень від коронавірусу розташовані в закладах сімейної медицини. З 4-го центру первинної медико-санітарної допомоги - наш сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Втрата: пішов у небуття заслужений тренер України, засновник професійного клубу "Барс" Володимир Коржак

Непоправна втрата для спортивної спільности міста. Після тривалої хвороби, спричиненої ускладненнями ковіду, пішов з життя заслужений тренер України, засновник клубу "Барс" Володимир Коржак. Останні тижні він перебував у медикаментозній комі у столичній Феофанії. Попри зусилля лікарів, підтримку рідних і близьких, врятувати легенду криворізького спорту не вдалося.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Організація літнього дозвілля: сьогодні у мерії планували змістовне дитяче літо

Навчальний рік на фінішній прямій, а час літнього дозвілля для школярства - вже на старті. Сьогодні в мерії відбулась нарада з організації дитячого літа для юних криворіжців. Детальніше - Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Столичні перевізники пропонують більше як удвічі підвищити тарифи на транспорт

Метро по 20 гривень, автобуси – по 25. Колективи Київського метрополітену та "Київпастрансу" звернулись до столичної адміністрації з вимогою підвищення зарплат та збільшення вартості проїзду у комунальному транспорті.  

Тим часом у Кривому Розі з першого травня проїзд у комунальному транспорті - безоплатний для всіх мешканців міста за карткою криворіжця. Витрати на перевезення взяв на себе міський бюджет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До вироку далеко: сьогодні у Дзержинському суді слухалась справа Аміни Менго

Сьогодні в Дзержинському райсуді зібралися учасники судового процесу у справі про наругу над тілом 6-річної Аміни Менго. Суд триває вже кілька років, однак до фінішу ще далеко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тестування на ВІЛ: з понеділка у місті працюватимуть пересувні лабораторії

З понеділка, сімнадцятого травня, у різних районах міста працюватимуть пересувні лабораторії. Там тестуватимуть на ВІЛ усіх бажаючих. Акція присвячена всесвітньому дню пам'яті людей, які померли від СНІДу. Сама процедура займає небагато часу, при цьому результати тестування мають цілковито конфіденційний характер.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Повернули з небуття: криворізькі пошуковці доставили рідним останки солдата Другої світової війни, який вважався зниклим безвісти

Повернули з небуття. Криворізькі пошуковці доставили рідним на Черкащину їхнього солдата Другої світової війни. Останки українського бійця виявили під час експедиції пошуковці з Карелії. Передали українським колегам на нейтралці пропускного пункту Сєньковка. Пошуковці "Союзу "Народна Пам'ять" доручення виконали. І для розвідника Павла Єрмоленка родом із села Чорнобай нарешті закінчилася війна. Він повертався додому 80 років з дня загибелі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Легалізація праці: з початку року в місті легалізовані три тисячі найманих працівників

Обстежено чотири з половиною тисячі об'єктів, три тисячі найманих працівників - легалізовано. Такі підсумки з початку року міської робочої групи з питань соціально-економічного захисту найманих працівників. Карантин не поставив на паузу цю роботу, кажуть фахівці. Інспектувалися об'єкти бізнесу, проводились інформаційні зустрічі з підприємцями.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки