14 травня 2021

ЗНО - незабаром КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Нескорені КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Експонат"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 14.05.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 14.05.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нові можливості діагностики: в онкодиспансері запрацювала нова гістологічна лабораторія

Вчасний і правильний діагноз - основа успішного лікування. У Криворізькому онкологічному диспансері після капітального ремонту запрацювала нова гістологічна лабораторія. Діагностичний підрозділ обладнаний сучасним устаткуванням, що дозволяє проводити дослідження згідно з європейськими та світовими стандартами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка до ЗНО: у місті відбулась установча нарада для відповідальних за пункти тестування

В Україні за тиждень стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Фахівці Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти та міського департаменту освіти і науки зібрали на установчу нараду в Кривому Розі відповідальних за пункти тестування та їхніх помічників. Саме вони уповноважені приймати рішення та координувати дії персоналу і учасників ЗНО у ситуаціях як штатних, так і форс-мажорних. Про це - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Посилене патрулювання: у місті стартувала операція з протидії грабежам та іншим вуличним злочинам

Урочисто під звуки оркестру та зацікавлені погляди перехожих. Так відсьогодні сотня правоохоронців разом з представниками інших силових структур заступила на посилене патрулювання міста. Його мета - протидія грабежам та розбійним нападам.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Регіональні особливості злочинності: на науково-практичну конференцію в Кривому Розі зібрались представники підрозділів поліції чотирьох областей

Грабежі та інші майнові злочини - характерна риса криміногенної обстановки у великих містах. Регіональні особливості злочинності вивчали під час всеукраїнської науково-практичної конференції у Кривому Розі представники підрозділів поліції Запорізької, Волинської, Одеської та Дніпропетровської областей. Валерій Кожухар продовжить тему.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Життя з ВІЛ: з початку року в Кривому Розі додалося двісті п'ятдесят ВІЛ-позитивних

У неділю у світі відзначатимуть День пам’яті померлих від СНІДу. Цій даті присвячена акція анонімного тестування, яка розпочнеться у Кривому Розі з понеділка. Наскільки гострою залишається для міста проблема ВІЛ/СНІДу? Наскільки ефективні сучасні способи протистояння інфекції? З криворізькими медиками та представниками громадських організацій поспілкувався Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагороди матерям-волонтерам: батьки криворізьких героїв отримали духовні відзнаки

У другу неділю травня в Україні відзначили День матері. Цій даті була присвячена сьогодні подія в Народному домі - духовною відзнакою предстоятеля Православної церкви України Епіфанія нагородили матерів-волонтерів загиблих бійців АТО. З мамами героїв спілкувалася Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дітьми багаті: напередодні міжнародного Дня сім'ї багатодітна родина Садикових приймала гостей і привітання

15-те травня - Міжнародний день сім'ї. Напередодні свята вітання від Фонду Олександра Вілкула «Українська перспектива» передали криворізькій багатодітній родині Садикових, в якій виховуються 17 дітей. Великий торт та подарунки порадували малечу і всю родину, яка чекає на поповнення.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Надійні засоби захисту: криворізькі гірничорятувальники отримали сучасні респіратори

У Державному воєнізованому гірничорятувальному загоні ДСНС України продовжується програма переоснащення підрозділів сучасними респіраторами. Керівництво загону спільно з підприємствами-партнерами оснащує гірничорятувальні колективи новими ізолюючими респіраторами на стислому кисні. Їхній час захисної дії розрахований на 4 години. Сучасні респіратори уже отримали співробітники першого та третього криворізьких взводів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обережно, люди: в театрі імені Шевченка відбулась прем'єра комедійної вистави

Вчора в театрі імені Шевченка відбулась прем'єра комедії "Обережно, люди". Театральний альянс "Незвичайні люди" створив комедійну виставу за мотивами п'єси Ігоря Глінкова. З прем'єрного показу - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі розпочався 8-й щорічний Відкритий міський турнір із боксу. Фоторепортаж

Сьогодні у Кривому Розі розпочався 8-й Відкритий міський турнір із боксу серед дівчат, юніорок, жінок-молоді та юнаків. Турнір присвячений пам'яті Георгія Олександровича Шумейка, тренера ДЮСШ № 3.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На переоформлення субсидії - 5 місяців: кому призначать, а кому відмовлять

Субсидії за травень 2021 року будуть призначені всім домогосподарствам, які подали заявки з травня по вересень. Про це йдеться в повідомленні Міністерства соціальної політики.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки