01 червня 2021

Верабівське кладовище КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Територія тиші"
Світ дитинства КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Тату-майстриня Таїсія Гуляй КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 01.06.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Здрастуй, літо: мер міста привітав вихованців Центру соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю

Сьогодні у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. У Кривому Розі традиційно організували розваги для наймолодших. І хоч погода - не для ігор просто неба, дорослі знайшли можливість привітати малечу з початком літа. Наш сюжет - із Центру соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підприємці - дітям: об'єкти бізнесу поновили участь в міському благодійному проєкті

Підприємці - дітям. З початком літа об'єкти бізнесу в Кривому Розі поновили проведення соціальних акцій для дітей пільгових категорій. З учасниками благодійних проєктів поспілкувалася Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дитяче свято: у ЦДЮТ "Сонях" влаштували розваги для дітей з особливими потребами

Сьогодні у центрі дитячо-юнацької творчості «Сонях» - веселощі та сюрпризи. Тут зібралися родини, в яких виховуються діти з особливими потребами з усіх районів міста. Долучилась до організації свята громадська організація «Берегиня душі».  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Подарунки дітям бійців АТО

У міжнародний день захисту дітей в театрі ляльок - святкова вистава. У залі - діти загиблих бійців АТО-ООС. Захід організувала Саксаганська райрада. Після перегляду казки маленькі глядачі отримали подарунки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кольоровий світ дитинства: свято до Дня захисту дітей у центрі соціально-психологічної реабілітації

У кольоровий світ дитинства сьогодні запросили вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Подробиці - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Наймасовіше ЗНО-2021: сьогодні криворізькі випускники складали іспит з української

Сьогодні в Україні проходить зовнішнє незалежне оцінювання з української мови, а також з української мови і літератури. Це – наймасовіше тестування. Складали іспит і криворізькі випускники.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не дійшли до пункту тестування: 27 відсотків зареєстрованих учасників ЗНО з української не складали іспиту

За інформацією міського департаменту освіти і науки, тестування з української в цілому пройшло організовано. Утім, поодинокі випадки порушення процедури таки зафіксовані. Досить багато учасників так і не дійшли до пункту тестування.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місця для дитячих розваг: з початку року в місті встановили 13 майданчиків, ще більше 30-ти - ремонтують

З початку року у Кривому Розі встановили 13 майданчиків для дітей. Однак, почастішали випадки вандалізму, коли невідомі руйнують дитячі містечка. По кожному випадку фахівці інспекції з благоустрою та районні відділи житлово-комунального господарства складаються акти та передають до правоохоронних органів. Загалом же у місті понад триста майданчиків.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З молотком на продавчиню кіоску: кримінальна пригода в Покровському районі

Сьогодні вранці мешканець Покровського району напав на продавчиню кіоску. 32-річний чоловік вдарив її молотком по голові та завдав різаних ран. Про деталі надзвичайної пригоди дізнавалась наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки