02 червня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.06.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
У Кривому Розі - безкоштовно: в кількох українських містах здорожчав проїзд у транспорті

Транспорт в Україні - дорожчає. Останніми днями про підвищення тарифу на проїзд як у маршрутках, так і в комунальному транспорті заявили у кількох містах. Тим часом ситуація в Кривому Розі мешканців тішить. Той, хто хоче зекономити - має таку можливість. Вже місяць тролейбуси, трамваї та комунальні автобуси возять городян безкоштовно.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Без пакетів: за півроку набере чинності закон про заборону пластикових пакетів

Життя без целофану. Україна сказала "ні" пластиковим пакетам. Відповідний закон вчора прийняла Верховна Рада. Які строки, винятки і штрафи? Знає Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Туреччини - з ПЛР-тестом: нові вимоги до туристів, які їдуть на турецькі курорти

Туреччина змінила правила для туристів. Вже з четвертого червня українці, які планують відпочинок на турецьких курортах, повинні витримати нові вимоги.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Велопатрулі - знову на службі: відсьогодні патрулюватимуть парки копи на двоколісних

В Кривому Розі знову з'явились велопатрулі. Це - не новинка для міста. Вперше правоохоронці на велосипедах почали контролювати ситуацію в міських парках, скверах та інших місцях відпочинку у 2017-му. Відтоді щороку у літній період криворізькі копи заступають на патрулювання на велосипедах. Сьогодні урочистий розвод на службу бачив Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на дамбі: троє людей постраждали

Сьогодні в районі сьомого зарічного зіткнулися два легковики. Троє людей травмовані.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чия земля: за місяць в Україні стартує земельна реформа

Вже за місяць в Україні скасують мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення. Експерти прогнозують: щойно люди почнуть купувати, дарувати і продавати землю, ставлення і до самого ринку землі стане позитивнішим, ніж тепер. Нині близько вісімдесяти відсотків власників паїв є орендодавцями. Інші - обробляють свою землю самостійно. Усім їм доведеться зануритися в юридичні тонкощі земельних питань або ж звертатися по допомогу до спеціалістів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжці у складі збірної представлятимуть Україну у США на "Іграх воїнів"

Днями оголосили склад Національної збірної України на міжнародні ігри Warrior Games. Вони пройдуть в Орландо, США. Україну представлятимуть 40 учасників. Серед них двоє криворіжців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомогти почути світ: криворізька родина потребує допомоги для лікування дитини

Маленька криворожанка потребує допомоги. Поліні Співак – рік і дев`ять місяців. Дитина має вроджене порушення органів слуху. Для порятунку дівчинки необхідні дві дороговартісні операції та тривала реабілітація. Оперувати Поліну беруться американські лікарі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято без ґаджетів: у перший день літа привітали дітей працівників підприємства "Суха Балка"

Рудник «СУХА БАЛКА» чотири роки працює у складі групи DCH. На підприємстві відзначають - увесь цей час важливою складовою корпоративної стратегії поряд із розвитком виробництва є соціальна відповідальність. Не на останньому місці - і турбота про дітей працівників рудника. Саме для них у перший день літа організували дитяче свято у парку Шахтарському.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мама, весна, вишиванка: у Кривому Розі нагородили юних учасників мистецької акції

За участь в обласній мистецькій акції відзначили криворізьких юних художників. У першій школі мистецтв діти не тільки отримали нагороди, а й разом з дніпрянами взяли участь у майстер-класі з петриківського розпису.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прем'єра в театрі ляльок: маленькі глядачі подивились пізнавальну казку

Найскладніші речі у найпростіший спосіб дітям можна пояснити у формі гри. Або ж захоплюючої казки. Сьогодні криворізький театр ляльок презентував своїм маленьким відвідувачам «Автоказку». Дорожні знаки та правила поведінки на проїжджій частині у сценічному відтворенні лялькових героїв бачила і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі зіткнулись мікроавтобус та легковик, троє людей постраждали

Сьогодні в районі 7-го Зарічного, на дамбі КРЕС, зіткнулись мікроавтобус Mercedes Vito та легковик Renault. 

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки