09 червня 2021

Блюдо чи страва, що смакує? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "МОВИМО"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 09.06.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Контрафакт на мільйон гривень: Поліція вилучила понад 10 тисяч пляшок підробленого алкоголю, який продавали під марками відомих брендів

Контрафакт - на понад мільйон гривень. Криворізькі поліцейські викрили злочинне угруповання, яке займалося виготовленням фальсифікованого алкоголю. Зловмисники реалізовували підробку під марками відомих брендів у криворізьких магазинах.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Робота з гарантіями: що дає криворіжцям офіційне працевлаштування?

Не оформлений офіційно - не матимеш ні лікарняних, ні відпустки, ні згодом і пенсії. На цьому наголошують інспектори з питань праці і закликають городян працювати по-білому. Про найбільш поширені порушення законодавства у сфері трудових відносин наші журналісти дізнавались в інспекції з питань праці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не розминулися автівки: водій Тойоти постраждав у ДТП

Вчора близько опівночі на території Саксаганського району сталася ДТП. Не розминулися дві автівки. На місці аварії працювали медики та правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Будинок тріщить по швах: мешканці вулиці Рубльова потерпають від сусідства з виробничими потужностями

Тріщини на стінах та стелі, гуркіт і пил – з таким доводиться миритися щодня мешканцям будинку, що розташований неподалік однієї з шахт. Кажуть, живуть у таких умовах далеко не один рік. Хто зміг - залишив це неблагополучне місце. З тими, хто досі в потрісканих стінах - поспілкувалась Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Горіли автомобілі: за добу вогнем пошкодило два авто

За добу у місті двічі горіли автомобілі. На мікрорайоні 5-ий Зарічний Volkswagen зайнявся на тимчасовій зупинці. Власники авто самостійно загасили вогонь. Полум`я пошкодило паливну систему. Другий випадок стався у Саксаганському районі, на вулиці Джамбула.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пленарне засідання сесії: сьогодні депутати Криворізької райради підтримали програми розвитку району

Криворізька районна рада сьогодні збиралась на сесію. Депутати п'яти політсил, що представляють інтереси об'єднаних територіальних громад і міста Кривого Рогу, затвердили програми соціально-економічного та культурного розвитку. Прийняли рішення про фінансову підтримку окремих галузей у районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тренування нескорених: криворізькі інвіктуси готуються до національних Ігор Нескорених

Криворізькі інвіктуси посилено готуються до національних Ігор Нескорених. Вони розпочнуться вже наприкінці червня. А для двох учасників команди - Сергія Гордєєва та Василя Стуженка, змагання стануть ще й випробуванням їхніх можливостей перед вересневим стартом світових Ігор Воїнів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обдаровані діти: у місті нагородили переможців дитячої премії

Обдаровані діти - надія Криворіжжя. В онлайн-форматі провели щорічну церемонію нагородження переможців міського дитячого конкурсу. Кращих визначали у двадцяти номінаціях. Творчі роботи переможців можна побачити в центрі позашкільної освіти "Зміна". Детальніше - Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З учительської - на смугу перешкод: в Широківському лісі пройшли перші змагання педагогів "Ігри патріотів"

Сьогодні у Широківському лісі було гамірно. На одному з масивів зібрались педагоги з Кривого Рогу. Вони змагались у перших іграх патріотів. Організував змагання міський департамент освіти і науки. Чи так само, як біля дошки, впевнено почувалися вчителі у спортивних баталіях - бачив Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Букет для міста: біля Довгинцівського райвиконкому оновили квіткову композицію

Біля Довгинцівського райвиконкому оригінальний арт-об’єкт – гігантський букет квітів, оновився до літнього сезону. Побачити його і зробити тут селфі встигли чимало криворіжців. Що змінилося і як виглядає популярна літня локація нині - розкаже Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворожанка Катерина Гаркуша отримала високу державну нагороду

Мешканцям Дніпропетровщини вручили високі державні нагороди. Відзначили людей, які вирізняються професіоналізмом та відданістю власній справі. Серед них - криворожанка Катерина Гаркуша.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки