10 червня 2021

Перший раз у перший клас КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Стрімерша Валерія _narcisik КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.06.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 10.06.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
До столиці - небом: сьогодні перші пасажири вирушили до Києва регулярним авіарейсом

Полетіли. Сьогодні з криворізького міжнародного аеропорту на Київ вилетіли перші пасажири регулярного рейсу. Відтепер тричі на тиждень літак авіакомпанії "Роза вітрів" курсуватиме з Кривого Рогу до аеропорту "Бориспіль", стільки ж, але в інші дні - у зворотному напрямку. Проводжала перший літак до столиці і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Документи для виїзду за кордон: в уряді дали роз'яснення

880 людей лікуються в Кривому Розі від коронавірусу. 19 випадків додалося за минулу добу. 75 людей одужало. Троє хворих з ковід померли. Ліжка в стаціонарах завантажені на 21 відсоток. За добу у місті провакциновано понад тисячу криворіжців. Загалом уже 27 з половиною городян отримали щеплення проти коронавірусу. В уряді назвали документи, які дають право українцям на перетин кордонів у час пандемії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дощ сьогодні, завтра .. і завжди: що кажуть про криворізькі мусони пересічні мешканці і фахівці?

Погодні гойдалки – норма чи аномалія? Ситуація за вікном змушує людей сумніватися у тому, що літо вже настало. Синоптики також не втішають. Вже другий тиждень Дніпропетровщина - в дощовому полоні. Що думають криворіжці про таку відстрочку літнього тепла? І чи порадує тепла погода найближчим часом? З фахівцями спілкувалася Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на 173-му кварталі: дорогу на перехресті не поділили мікроавтобус Renault та 261 маршрутка

Сьогодні вранці на 173-му кварталі не поділили дорогу на перехресті мікроавтобус Renault та 261-а маршрутка. В результаті зіткнення мікроавтобус перекинувся на бік. На щастя, в аварії обійшлося без постраждалих.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Акція здоров'я на Всебратському: у дні легеневого здоров'я всі бажаючі можуть пройти кілька видів безкоштовних обстежень

Чекап організму у дні легеневого здоров`я. Сьогодні на Всебратському-2 усі бажаючі мали змогу безоплатно пройти флюорографічне обстеження легень, отримати консультацію лікарів, пройти тестування на ВІЛ-інфекцію, гепатит С та Covid-19. Долучилася до акції і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Потруїли собак: тіла двох тварин знайшли вранці робітники парку Мершавцева

Сьогодні вранці робітники парку Мершавцева виявили двох неживих собак. Ймовірно, тварини отруєні. Тож адміністрація парку застерігає усіх, хто гуляє на цій території з домашніми улюбленцями, не відпускати собак з повідка. Подробиці від Надії Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у резонансній справі: у Дзержинському райсуді сьогодні слухали справу про викрадення та вбивство криворізького студента

Сьогодні у Дзержинському райсуді відбулося чергове засідання у справі про викрадення та вбивство криворізького студента Олександра Лютова. Закритий процес триває вже кілька років. Хлопець зник у січні 2018-го. Як з'ясувалося: його викрали з метою викупу. На лаві підсудних - троє чоловіків.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тестування з біології: на іспит з'явилось лиш близько 60-ти відсотків зареєстрованих учасників ЗНО

Сьогодні абітурієнти складали ЗНО з біології. У Кривому Розі на цей предмет зареєструвались понад дві з половиною тисячі абітурієнтів. Та прийшли на іспит лиш півтори тисячі з них. Освітяни пояснюють, така низька явка учасників тестування - через звільнення випускників від складання державної підсумкової атестації. В одному з 11-ти організованих у місті пунктів тестування побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Визволили бідолашну: рятувальники із спецзасобами рятували корову, що впала в провалля

Рятувальники усіх служб учора допомагали вирішити проблему пенсіонера в Тернівському районі. Його корова упала в провалля на пасовищі. 5 годин тривала операція із звільнення півтонної тварини з пастки. Тринадцять рятувальників та дві одиниці техніки забезпечили щасливе закінчення пригоди.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні - Вознесіння: Свято-Вознесенському храму Кривого Рогу виповнилось 145 років

Сьогодні християни східного обряду відзначають Вознесіння Христове. Особливо урочисту літургію правили у Свято-Вознесенському храмі Кривого Рогу. Йому сьогодні виповнилось 145. Рівно стільки років тому церкву було названо на честь цієї події з євангельської історії. Чимало вірян прийшли сьогодні до храму, аби розділити радість подвійного свята.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки